Zdar panove prosim o radu pripadne o vasi zkusenost.
Abych si mohl sva oblibena videa poustet na PS3 a nemusel neustale prehazovat BD disky, prevadel jsem si je na format MPG ( treba z MKV).
Abych zmensil velikost, v mkvmerge jsem z MKV vyhazel ruzne nepotrebnosti (zvukove stopy, titulky,..)a pak v mkv2vob prevedl na MPG.
vicemene to stacilo.
doba vsak pokrocila a ja si poridil NAS. Filmy bych chtel mit na nem.
takze film stale predelam jak je uvedeno vyse a nahraju ho na NAS. Ale...
Problem zacina byt v tom, ze treba zvukovou stopu DTS musi mkv2vob predelat na AC3 a tu a tam ma i jine problemy.
NAS v podstate uz umi poslat na PS3 lecjaky format, ale s MKV mam stale ten problem, ze nemuzu nasledne plynule "pretacet". MPG, AVI,...je v pohode a nezalezi na velikosti dat souboru.
Proto jsem to prevadel, protoze vicemene zmena kontejneru mi umoznila pretaceni pri sledovani.
Neexistuje neco, co by to prevedlo na nejaky jiny format nez MKV a nezmrsilo to treba zvukovou stopu ?
pripadne vyse uvedeny prevod zvladlo v jedinem kroku ?
Pokud mozno relativne rychle a bez ztraty kvality at uz obrazu nebo zvuku?
Zkousel jsem nejake programy, ale moc mi to z ruznych duvodu nevyhovovalo.
Proto bych uvital vase zkusenosti nebo doporuceni.
Otázka
shark1
Zdar panove prosim o radu pripadne o vasi zkusenost.
Abych si mohl sva oblibena videa poustet na PS3 a nemusel neustale prehazovat BD disky, prevadel jsem si je na format MPG ( treba z MKV).
Abych zmensil velikost, v mkvmerge jsem z MKV vyhazel ruzne nepotrebnosti (zvukove stopy, titulky,..)a pak v mkv2vob prevedl na MPG.
vicemene to stacilo.
doba vsak pokrocila a ja si poridil NAS. Filmy bych chtel mit na nem.
takze film stale predelam jak je uvedeno vyse a nahraju ho na NAS. Ale...
Problem zacina byt v tom, ze treba zvukovou stopu DTS musi mkv2vob predelat na AC3 a tu a tam ma i jine problemy.
NAS v podstate uz umi poslat na PS3 lecjaky format, ale s MKV mam stale ten problem, ze nemuzu nasledne plynule "pretacet". MPG, AVI,...je v pohode a nezalezi na velikosti dat souboru.
Proto jsem to prevadel, protoze vicemene zmena kontejneru mi umoznila pretaceni pri sledovani.
Neexistuje neco, co by to prevedlo na nejaky jiny format nez MKV a nezmrsilo to treba zvukovou stopu ?
pripadne vyse uvedeny prevod zvladlo v jedinem kroku ?
Pokud mozno relativne rychle a bez ztraty kvality at uz obrazu nebo zvuku?
Zkousel jsem nejake programy, ale moc mi to z ruznych duvodu nevyhovovalo.
Proto bych uvital vase zkusenosti nebo doporuceni.
za pripadne rady diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
0 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.