Karllan Odesláno Leden 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2016 Zdravím, chtěl bych se zeptat, zdali mi bude standardně fungovat USB hub na xboxu. Konkrétně mi jde o kinect a externí hdd (nechci tahat kablíky ze předu). Předpokládám, že by to mělo jít, ale radši se zeptám, než něco koupím :) Předem díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzAK1468628136 Odesláno Leden 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2016 Hdd ti pojede, musis si vsak poridit "kvalitni" hub s externim napajenim. A kinekt ma zezadu konzole svuj specialni konektor. I ty usb jsou zezadu konzole 2x. Ja poridil hub jen kvuli tomu ze mam pripojeny k xku dva hdd a to uz konzole nestacila napajet. Poridil jsem D-link stal neco kolem 1000Kc a funguje i se 4 hdd bez problemu. Pokud chces pripojit jen jeden hdd usb hub nepotrebujes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Karllan Odesláno Leden 30, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2016 Já mám fat konzoli, takže ten novej konektor na kinect nemám a vzadu mám jen jedno USB. Kinect i HDD má vlastní napájení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzAK1468628136 Odesláno Leden 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2016 Jo tak na FATku je to malinko jinak, ale melo by to prez ten hub fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Karllan
Zdravím, chtěl bych se zeptat, zdali mi bude standardně fungovat USB hub na xboxu. Konkrétně mi jde o kinect a externí hdd (nechci tahat kablíky ze předu). Předpokládám, že by to mělo jít, ale radši se zeptám, než něco koupím :) Předem díky :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.