card15 Odesláno Leden 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2016 Čau, má někdo zkušenosti s reklamací DualShocku 4 u prodejce CZC.cz. Mám ošoupané páčky a jde mi o to, zda někdo z Vás neví přibližnou dobu, než mi dodají nový? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Leden 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2016 Cus ja jsem tam reklamoval dualshock a mel jsem ho zpatky asi za 2 tydny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 card15 Odesláno Leden 30, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2016 OK, díky za rychlou odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 yanek71 Odesláno Únor 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2016 Já odvezl dvakrát ovladač reklamovat přímo do Son servisu v Praze a do týdne jsem ho měl vždy doma.(novej) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
card15
Čau,
má někdo zkušenosti s reklamací DualShocku 4 u prodejce CZC.cz.
Mám ošoupané páčky a jde mi o to, zda někdo z Vás neví přibližnou dobu, než mi dodají nový?
Díky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.