patrik.bb Odesláno Únor 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2016 Zakoupil jsem konzoli wii, která má nainstalováno sw Backup HBC , USB Loader CFG , Homebrew Channel . Zkoušel jsem vypálit soubory iso s hrami, ale zkazil jsem asi 4dvd. Pak jsem zkoušel stáhnout hru na flasku, která byla ve formátu NTSF, ale hry to nevidí. Zkousil jsem všechny sloty . V zařízení je SD karta, na které je nějaký SW. No prostě jsem z toho úplně tupachový..... Prosím o radu, jak do tohoto HW dostat nějakou hru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sidenius Odesláno Únor 15, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2017 to je docela na dlouho, navíc k dnešku je nová verze všeho konkrétně to co myslíš ty dle mě se jmenuje USB loader GX a je třeba aby to přehrávalo úplně jakoukoli hru z iso (ano jakoukoli je jedno jestli je to ntsf, PAL. pro eu, usa, japan atd.. ) k tomu je třeba splnit ještě několik kroků, (správný homebrew, přes něj nainstalovat ios případně zazálohovat starou romku atd... ) jestli tě to k dnešku pořád trápí - dej vědět PM .... já se s tim navztekal a proto jsem teď ,,chytrej" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.