Mojdick Odesláno Únor 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2016 Čau lidi, ORIGIN rozdává tenhle týden zdarma NFS MW, ale koukal jsem, že jde nějakým způsobem i tuto hru hrát na svém xboxu. Můžete mi prosím někdo poradit, jaký je postup přidání této hry do svého xboxu? Musím ji stáhnout na PC a pak nějak přenést? :D Mockrát dík ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xvostokx Odesláno Únor 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2016 Je to zdarma jen pro pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mojdick Odesláno Únor 3, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2016 Je to zdarma jen pro pc To je divný, píšou tohle "Digital Download price shown. Also available on PS3, Xbox 360, PS Vita & PC Box." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xvostokx Odesláno Únor 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2016 samozrejme.. ta hra je na tyhle platformy ale free je jen na PC :) A proc? Protoze ma brzo na PC vyjit ne moc povedeny NFS tak potrebuji aby si lidi vzpomneli ze nejaky NFS vubec existuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mojdick
Čau lidi,
ORIGIN rozdává tenhle týden zdarma NFS MW, ale koukal jsem, že jde nějakým způsobem i tuto hru hrát na svém xboxu.
Můžete mi prosím někdo poradit, jaký je postup přidání této hry do svého xboxu? Musím ji stáhnout na PC a pak nějak přenést? :D
Mockrát dík ;)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.