maara182 Odesláno Únor 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2016 Zdravím, koupil jsem ps4 z druhé ruky a byla k němu hra destiny - legendary edition, ale cd key k aktivaci datadisku už byl použit. Pokud ho použil předešlí majitel na svůj profil, který smazal, budu ten cd key moct použít znovu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Únor 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2016 ne............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pepekres Odesláno Únor 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2016 Ono Destiny potrebuje cd klíč? Mě prodavač tvrdil že ho žádná ps4 hra kromě dlc nepotřebuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Buladog Odesláno Únor 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2016 PS4 hry nepotřebují klíče k hraní her, tyhle keye jsou k aktivaci různých addonů, DLC atd. Pokud někdo key použil znova jej nepoužiješ. Použitý klíč je aktivní již na učtu původního majitele, jediné řešení je že by ti předal svůj účet kde klíč aktivoval a ty bys sis ten účet nastavil jako primární na svůj PS, tím bys měl přístupný obsah toho datadisku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 eiza Odesláno Únor 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2016 u Destiny Legendary by mě to taky zajímalo. Protože když jsi koupíš legendary edici tak na disku máš jen základní hru ale oba dlc below a wolves + taken king stáhneš pouze přes kód, který je přiložen v krabičce. Takže při dalším prodeji prodáváš jen základ Destiny? Pokud jo tak je to ...... Nejlepší varianta pro opakovaný prodej je asi koupit přes PSN na nový účet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 maara182 Odesláno Únor 4, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2016 PS4 hry nepotřebují klíče k hraní her, tyhle keye jsou k aktivaci různých addonů, DLC atd.Pokud někdo key použil znova jej nepoužiješ. Použitý klíč je aktivní již na učtu původního majitele, jediné řešení je že by ti předal svůj účet kde klíč aktivoval a ty bys sis ten účet nastavil jako primární na svůj PS, tím bys měl přístupný obsah toho datadisku. Bohužel před tím než mi ps prodal, svůj účet smazal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RTester Odesláno Únor 5, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2016 (upraveno) Kde smazal účet ? na PS4 , pak má ještě pořád účet/profil na PSN tam jsou aktivované ty kody, pokud ti ho prodá/věnuje pak budeš mít kompletní Destiny. Neslyšel jsem o nikom kdo by si cíleně mazal účet na PSN, protože pokud resetuješ/deaktivuješ HW (PS4,PS3,Vita apod) kterej chceš prodat , není důvod si mazat PSN účet. Upraveno Únor 5, 2016 uživatelem drak3go Příspěvek nad tvým se necituje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
maara182
Zdravím,
koupil jsem ps4 z druhé ruky a byla k němu hra destiny - legendary edition, ale cd key k aktivaci datadisku už byl použit. Pokud ho použil předešlí majitel na svůj profil, který smazal, budu ten cd key moct použít znovu ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.