Marcusinek Odesláno Únor 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2016 Mám nové xko a celém natě semen jsem chtěl začít hrát Zaklinace 3. Vložil jsem tedy disk do xka a už asi 2 hodiny se to instaluje!? To je normální? Někde jsem četl, ze jde hrát hra už při instalaci. Ja na to klikám a furt nic. Díky za odpověď... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pazdy1468625863 Odesláno Únor 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2016 Když instaluješ hry z disku, tak odpoj xbox od internetu.. (options, network a go offline) až se nainstaluje, tak xbox můžeš zase připojit k netu... Hra se pak instaluje rychleji. Zaklínač by se měl nainstalovat a pak by se měl stáhnout velký patch, který přidá do hry CZ jazyk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Únor 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2016 Ano, da se to hrati během instalace, jakmile to napise „READY TO PLAY“ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Marcusinek
Mám nové xko a celém natě semen jsem chtěl začít hrát Zaklinace 3. Vložil jsem tedy disk do xka a už asi 2 hodiny se to instaluje!? To je normální? Někde jsem četl, ze jde hrát hra už při instalaci. Ja na to klikám a furt nic. Díky za odpověď...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.