Marcusinek Odesláno Únor 6, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 6, 2016 Mám nové xko a celém natě semen jsem chtěl začít hrát Zaklinace 3. Vložil jsem tedy disk do xka a už asi 2 hodiny se to instaluje!? To je normální? Někde jsem četl, ze jde hrát hra už při instalaci. Ja na to klikám a furt nic. Díky za odpověď... Citovat
0 pazdy1468625863 Odesláno Únor 7, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 7, 2016 Když instaluješ hry z disku, tak odpoj xbox od internetu.. (options, network a go offline) až se nainstaluje, tak xbox můžeš zase připojit k netu... Hra se pak instaluje rychleji. Zaklínač by se měl nainstalovat a pak by se měl stáhnout velký patch, který přidá do hry CZ jazyk. Citovat
0 jirik Odesláno Únor 8, 2016 Nahlásit Odesláno Únor 8, 2016 Ano, da se to hrati během instalace, jakmile to napise „READY TO PLAY“ Citovat
Otázka
Marcusinek
Mám nové xko a celém natě semen jsem chtěl začít hrát Zaklinace 3. Vložil jsem tedy disk do xka a už asi 2 hodiny se to instaluje!? To je normální? Někde jsem četl, ze jde hrát hra už při instalaci. Ja na to klikám a furt nic. Díky za odpověď...
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.