Jan Vaculovič Odesláno Únor 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2016 Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat, zda-li PS4 komunikuje i s jinými ovládacími prvky, než je k němu dodávaný ovladač? Resp. zda je možné hrát hry na PS4 prostřednictvím i například myši a klávesnice? USB portů pro připojení je dost. Zjistil jsem, že po připojení klávesnice jde uživatelské prostředí ovládat, ovšem po spuštení hry již nereaguje a lze ovládat pouze ovladačem. Je možné nějak nastavit třeba v nastavení hry použití klávesnice a myši? Toto bych ocenil zejména při hraní stříleček, to mi s ovladačem moc nejde. Poradí někdo? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi.jarda Odesláno Únor 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2016 Jj, četl jsem, že to umí udělat cronus, ale nezkoušel jsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Vaculovič Odesláno Únor 8, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2016 (upraveno) A co je cronus? nemůžu o něm nic vygooglit. háže mi to tam nějaké věci o řeckém bohu :D ///EDIT: Joo už to mám, je to hardware... Nicméně cena asi 2400 kč mě dost odrazuje... Spíš nějaké softwarové řešení jsem měl na mysli... Upraveno Únor 8, 2016 uživatelem drak3go Používej tlačítko "EDIT" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi.jarda Odesláno Únor 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2016 Tak to asi moc nepochodis:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaaapo Odesláno Únor 13, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2016 toto je novinka http://www.amazon.co.uk/Tactical-Assault-Commander-4-PS4/dp/B00ZUNOSFU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.