Marcusinek Odesláno Únor 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2016 Zdravím, nemá někdo zkušenost se zaregistrováním hry Zaklínač 3 u CD projektu? Resp. zaregistrování hry na Comgad? Chtěl jsem zaregitrovat Zaklínače 3 a když to chce kód, tak nevím, kde ho hledat. Mám koupenou hru z Alzy, normál placku. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Únor 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2016 Ja mel Zaklinace 3 pujceneho na diskua nic jsem neregistrovaĺ. Jake to ma vyhody ta registrace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Marcusinek Odesláno Únor 11, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2016 No to nevím právě... Já chtěl jen vědět, kde jako je ten kód. když koupím placku, tak kde je. Nikde jsem ho nenašel. Nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Únor 11, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2016 Pokud vim tak tyhle kody byvaji jen u PC verzi her od CD projekt (comgad). Ale zkusenosti s tim nemam k cemu je to vlastne dobre... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Marcusinek
Zdravím, nemá někdo zkušenost se zaregistrováním hry Zaklínač 3 u CD projektu? Resp. zaregistrování hry na Comgad? Chtěl jsem zaregitrovat Zaklínače 3 a když to chce kód, tak nevím, kde ho hledat. Mám koupenou hru z Alzy, normál placku.
Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.