Martin Nogol Odesláno Únor 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2016 (upraveno) Ahojte, Mám menší problém. Dnes jsem si koupil Dying Light: The Following na PS4. Hru jsem zapl a chtěl jsem hrát datadisk. Nepustilo mně to dál. Chtěli po mně abych projel prvně single player... Bohužel single player mám už projetý. První díl jsem už projel... Můj dotaz je ten. Jeslti nelze nějak zkopírovat savegames do datadisku? Nechce se mi to projíždět znova. Mám dost zbraní, skilly atd. Hry jsem kupoval v obchodě ne přes PS store. Jde to nějak udělat? Děkuji ///EDIT: problem vyřešen :) diky! Upraveno Únor 17, 2016 uživatelem drak3go Používej tlačítko "EDIT" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yanek71 Odesláno Únor 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2016 Jak si to vyřešil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Nogol Odesláno Únor 18, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2016 (upraveno) Stačilo počkat až se hra doinstaluje. (instalovala se na pozadí, netušil jsem o tom :D :) ) Pak mně hra sama nabídla jestli chci zkopírovat uloženou hru. :) Takže stačí ji doinstalovat. A vše pak pracuje vpohodě. Upraveno Únor 18, 2016 uživatelem drak3go Příspěvek nad tvým se necituje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.