majsnerrik Odesláno Únor 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2016 zdravim prosimvas chci se zeptat mam zakoupenou hru zaklinač 3 divoky hon dole v menu mam že již je datadisk zaklinač 3 srdce z kamene a že brzy zaklinač 3 o vine a krvy a chci se zeptat jak mam zakoupit datadisk zaklinač 3 srdce z kamene ? na store mi to nic nevyhledalo a na internetu nachazim jen PC a PS4 verzy diky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcusinek Odesláno Únor 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2016 Dobrá otázka. To by mě taky zajímalo. Kupoval jsem Zaklínače někdy na začátku unora, krabicovou verzi u Alzy a mel jsem za to, že DLC jsou v ceně...? Aspon to tam tak maji napsane, myslím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Únor 24, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2016 tam jsou jen ty DLC zdarma ty si normalne stahneš na store taky jsem si je stahoval ,jsou tam nejake zborje , a ukoly a vzhledy jinak nemohl jsem to najit pač store melo v ten den vypadek , normalne to DLC je za 259kč myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaunaz Odesláno Únor 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2016 Zaklínač 3: Divoký hon – Srdce z kamene: https://store.xbox.com/cs-CZ/Xbox-One/DLC/Zakl%C3%ADnač-3-Divoký-hon-Srdce-z-kamene/846033b1-9a4b-4186-a794-bd19c2531e50 Zaklínač 3: Divoký hon Rozšiřující kupon: https://store.xbox.com/cs-CZ/Xbox-One/Bundle/Zakl%C3%ADnač-3-Divoký-hon-Rozšiřuj%C3%ADc%C3%AD-kupon/8daa5ade-acfa-417f-958f-80dfcc87c5d8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcusinek Odesláno Únor 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2016 Aha...tzn. že Srdce z kamene nebylo v tom DLC zdarma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Březen 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2016 Nevím, jaké DLC zdarma máš na mysli (tipuju že to budou nějaké ty účesy a pár nových misí), ale pokud vím, tak se neprodává krabicová verze, ve které by bylo i Srdce z kamene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.