Stackal Odesláno Leden 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2008 Ahoj lidi nejde mi homebrew PSPlayer ale třeba ADHOC FILE mi jde tak newím jestli to taky vám nedělá. Píše to the game could not be started Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bykk Odesláno Leden 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2008 urcite je tam nejakej ciselnej kod-zkus se kouknout do zacatecniku nekde dole(tam mas vysvetleno co ty cisla zn..):D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Leden 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2008 hm, spoustis to na slimu ze... a stahujes verze pro 3.XX kernel? Nesnazis se spoustet veci pro 1.50 kernel? :dozey: slimko nema 1.50 kernel, takze na nem nic pro 1.50 nejde, maximalne muzes zkusit veci pro 1.50 rozjet pod eLoaderem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Stackal
Ahoj lidi nejde mi homebrew PSPlayer ale třeba ADHOC FILE mi jde tak newím jestli to taky vám nedělá. Píše to the game could not be started
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts