auvicek Odesláno Únor 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2016 Ahoj všichni 5. dubna vychází Quatum Break upřímně jsem chtěl tuto hru minout ale dnes jsem si všiml, že Aidan Gillen bude hrát pravděpodobně hlavního nepřítele Paula, což svědčí o velké kvalitě.... zatím neohlásili české titulky, ale u alana wake byly... doufám že tam budou a že hra nebude moc těžká... co si o tomto myslíte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GALBATOR CZ Odesláno Duben 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2016 Ta hra se jmenuje QUANTUM BREAK... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabovac Odesláno Duben 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2016 Alan Wake jsem hrál už dávno,ale co si pamatuju,tak cz lokalizace tam určitě nebyla. Hra vyšla když u nás ještě nebyl spuštěnej xbox live. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GALBATOR CZ Odesláno Duben 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2016 V Alanovi CZ titulky nebyli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GALBATOR CZ Odesláno Duben 5, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2016 Hra je venku. Hraje někdo? Zajímali by mě první dojmy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divinopalini Odesláno Duben 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2016 Na flash vysel alan wake cz, muzu potvrdit, stejne jako l.a. noire Odesláno z mého HUAWEI P7 mini pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.