shadow.wizard Odesláno Leden 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2008 Mam doma modem a chel by som sa pripojit k Live. Kabel, ktory som dostal k Xboxu som zapojil do Xka a do PC... pri Testovani pripojenia mi ukazuje "Wired" ale pri IP Adress mi stale ukazuje "Failed"... mozete mi niekto pomoct? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Leden 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2008 s připojením přes pc už bylo dost problémů já to vyřešil routerem a vše šlape bez problémů.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guma_S Odesláno Leden 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2008 jak mas nastavenou sit v pc ?? podle me bude chyba tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Stormi Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 Tenhle problem sem mel taky, ja normalne vypojil sitovi kabel z PC (mam wifi, ale takhle to pujde i u tebe...) a zasunul do XBOX ale pri automatickem testu mi to psalo "IP FAILED". Takze najed si na ovladaci panely, dej sitova pripojeni dej "pripojeni k mistni siti" tam dej vlastnosti, a tam jak mas tabulku tak 2x klikni na "protokol site internet (TCP/IP)" na xboxu dej system a pak net. settings , dej edit setting klikni na ten prvni obdelnik , nastav manual a tam opis to co mas v tom okne na pocitaci , prvni policko adresu IP, maska podsite, vychozi brana (vsechno to mas v tom okne jak sem ti radil pripojeni k mistni siti) pak klikni na ten obdelnik pod tim, dej manual a opis uprednostovany server DNS,nahradni server DNS, oboji to mas taky v tom okne na pocitaci pod tim ty dve policka, vsechno to potrved a testni to....... KDYZ BUDE PROBLEM TAK SE OZVI ;) Klidne se ozvi na skype stormi837 nebo ICQ : 359 954 094 :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MIKIKE Odesláno Leden 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2008 Tenhle problem sem mel taky, ja normalne vypojil sitovi kabel z PC (mam wifi, ale takhle to pujde i u tebe...) a zasunul do XBOX ale pri automatickem testu mi to psalo "IP FAILED". Takze najed si na ovladaci panely, dej sitova pripojeni dej "pripojeni k mistni siti" tam dej vlastnosti, a tam jak mas tabulku tak 2x klikni na "protokol site internet (TCP/IP)" na xboxu dej system a pak net. settings , dej edit setting klikni na ten prvni obdelnik , nastav manual a tam opis to co mas v tom okne na pocitaci , prvni policko adresu IP, maska podsite, vychozi brana (vsechno to mas v tom okne jak sem ti radil pripojeni k mistni siti) pak klikni na ten obdelnik pod tim, dej manual a opis uprednostovany server DNS,nahradni server DNS, oboji to mas taky v tom okne na pocitaci pod tim ty dve policka, vsechno to potrved a testni to....... KDYZ BUDE PROBLEM TAK SE OZVI ;) Klidne se ozvi na skype stormi837 nebo ICQ : 359 954 094 :) Ahoj mam taky tenhle problem a udelal sem to vse sem vypsal manualne a furt my to hlasi ip-failed,nemusis se treba nekde predem registrovat nebo tak neco kabel mam v modemu a xboxu a nejde my to poradte diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
shadow.wizard
Mam doma modem a chel by som sa pripojit k Live. Kabel, ktory som dostal k Xboxu som zapojil do Xka a do PC... pri Testovani pripojenia mi ukazuje "Wired" ale pri IP Adress mi stale ukazuje "Failed"... mozete mi niekto pomoct?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts