goblinN82 Odesláno Únor 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2016 Zdravím, chtěl bych se zeptat zkušenějších jak jsou na tom u FPS u her? Já se nyní potýkám s tímto: Gears of War 1 -> Při souboji s bossy FPS kolem 10-15 FPS!!! Při střelbě na nepřátele kolem 20-25 FPS Gesrs of War 2 -> Podobné jako Gears of War 1 Need for Speed: Rivals -> Při honičce s policií kdy vás policejní auta dojedou a všude blikání a houkání tak je to kolem 15-20 FPS GTA 5 -> Asi nemá cenu zmiňovat, pokles FPS u této hry bylo tématem dlouhých diskuzí...u mě kolem 20-25 FPS Forza Horizon -> Stabilních 30 FPS bez jediného záseku Všechny tyto hry mám nainstalované na originálním HDD 500GB od Microsoftu uvnitř konzole. Kromě teda GTA 5 tam jen první disk a z druhého hraju...Jsem poněkud zklamaný hlavně hrou Gears of War která je poměrně dost stará a běží i na starších enginech a právě u ní je největší problém. Myslel jsem že všechny hry co se pro konzole vydávají tak jsou pro ně maximálně optimalizované ale asi jsem se dost spletl :( Máte to taky tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ValisCZ Odesláno Říjen 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2016 Zkus prepastovat:)Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GyroX Odesláno Říjen 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2016 zajimalo by me jak si meril fps ve hrach se jsi dosel ke svym zaverum? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2016 Stara konzole a linost vyvojaru optimalizovat. Ta forza bezi tak dobre, protoze je to exkluzivita a ty jsou nejlepe optimalizovane. Dneska nedrzi stabilnich 30fps kde jaka hra ani na XONE/PS4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.