Romix Odesláno Březen 1, 2016 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2016 (upraveno) Pred par dny jsem od kamose dostal hru Gears of War v podobe kodu ke stazeni z Live. Zkousel jsem hru stahnout ale zhruba v 72% mi xbox vyhodil chybu: "Can´t download Gears of War" Tak jsem zkusil vymazat Cache a jeste nejaky veci podle navodu, co jsem pohledal na googlu... Nakonec se stejne nepodarilo. Zkousel jsem hru stahnout 5x a pokazde se to hryzlo v 72%. Dneska je na Live ke stazeni ke Gold Supreme Commander. Tak jsem si rekl, ze si to stahnu a problem, ktery me potkal u Gears of War tu mame znovu. Nema nekdo nejakou zkusenost? Mam dojem, ze je snad HDD v hajzlu nebo uz nevim... EDIT: Smazat o znovu stahnout profil take nepomohlo... Upraveno Březen 1, 2016 uživatelem Romix Citovat
Romix Odesláno Březen 2, 2016 Autor Nahlásit Odesláno Březen 2, 2016 Nikdo nic? To je zahada... Na Xbox podpore to kluci taky nedokazou rozlousknout... Citovat
hulikfkz Odesláno Březen 2, 2016 Nahlásit Odesláno Březen 2, 2016 Mozna blbost,ale zkus prehodit region na us treba. Citovat
Romix Odesláno Březen 3, 2016 Autor Nahlásit Odesláno Březen 3, 2016 Tohle taky nefunguje... To je teda orisek :D Citovat
Romix Odesláno Březen 4, 2016 Autor Nahlásit Odesláno Březen 4, 2016 Tak uz jsem zkousel 4x kontaktovat podporu na chat... Prosel jsem vsechny kroky, co mi poradili a nic. Stale ten samy problem... Citovat
Jiřulka Odesláno Březen 14, 2016 Nahlásit Odesláno Březen 14, 2016 Asi blbost, ale mě tahle hláška vyskakovala, když jsem při stahování hrála jiné hry s připojením k internetu, pokud jsem hrála čistě single player hru, tak se mi to stáhlo v pohodě. Citovat
Romix Odesláno Březen 14, 2016 Autor Nahlásit Odesláno Březen 14, 2016 No me to vyskoci aji kdyz nehraju vubec nic a cekam, az se hra stahne... Citovat
Jiřulka Odesláno Březen 14, 2016 Nahlásit Odesláno Březen 14, 2016 Promiň když tak za blbou otázku, ale nezkoušel jsi to stáhnout třeba na flashku? Třeba ti zlobí hdd, jinak tedy nevím kde je zakopaný pes :) Citovat
Romix Odesláno Březen 14, 2016 Autor Nahlásit Odesláno Březen 14, 2016 Nene, to jsem nezkousel...Ale zkusim dat ten HDD do jineho Xboxu a snad se pravda ukaze. Popravde si taky myslim, ze bude HDD v cudu... Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.