sisaCZE Odesláno Březen 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2016 Zdar, seženou se lidi na turnaj v PESku ? Hrálo by se na manuální přihrávky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Březen 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2016 čau já bych zahrál, ale proč přihrávky na manual mám nastavení tak jak bylo přednastavené myslím že je to tak optimální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisaCZE Odesláno Březen 2, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2016 Protože tak mě to baví víc :) A možná by to tak bavilo i tebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Březen 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2016 :) ty si dobrej parádně jsme si to vyjasnily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisaCZE Odesláno Březen 2, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2016 tim sem chtel rict, ze tak je ta hra zabavnejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Březen 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2016 no nevím, ale každopádně bych turnaj zahrál pokud nás bude víc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the.mates Odesláno Březen 5, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2016 Přidal bych se, ale bez manulních přihrávek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisaCZE Odesláno Březen 5, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2016 jestli chcete hrat na automat tak se podívejte tu: www.onlinearena.cz tam hrajou kluci turnaje na automat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figi-1 Odesláno Březen 5, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2016 Na manualni je to pekne blbe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisaCZE Odesláno Březen 6, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2016 A proč ? Že nejsi schopný se učit něco nového ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figi-1 Odesláno Březen 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2016 Ne protoze jak jsem tak zvyklej. A nechci se u toho nervovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.