deff1995 Odesláno Březen 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2016 Ahoj, rozjíždíme takový menší projekt na stránce nodplay.cz Jednalo by se o zápasy ve FiFa 16 případně i turnaj, záleží na vašem zájmu. Máme v plánu udělat jednotlivé zápasy a mělo by to fungovat něco jak osázení na sport. Ovšem tady na sebe a pokud vyhrajete berete i vklad a nebo naopak. Příklad: Hráč1 a Hráč2 si domluví zápas. Oba dva vloží svůj vklad, např.: 100 kč a 100 kč. Hráč1 vyhraje a bere 180 a stránka si účtuje poplatek ve výši 10% :) Zajímá mě váš zájem?:) Pište sem nebo případně do zpráv :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MexsOne Odesláno Březen 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2016 (upraveno) Myslím, že to je super nápad, zkuste to rozšířit i na fb apod... Co třeba vytvořit ligu se startovným třeba 200,- a za 1. 2. a 3. Místo třeba i nějaký ceny a tak Upraveno Březen 6, 2016 uživatelem MexsOne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Březen 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2016 Preju hodne stesti, neb 95% zdejsich hracu do toho nepujdu, kdy se necobude platit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta22 Odesláno Březen 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2016 Já bych dotoho s radostí sel ale třeba hrát na 3 vítězný zápasy tohle je moc krátký dat stovku jeden zápas a konec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deff1995 Odesláno Březen 7, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2016 Ono je možné ,že se to bude ještě malinko upravovat :) 3lo nám o to zjistit prvotní zájem :) Káždopadně dobrý nápad, díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Březen 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2016 Já bych dotoho s radostí sel ale třeba hrát na 3 vítězný zápasy tohle je moc krátký dat stovku jeden zápas a konec Hlavne radku nemas xbox one :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojta22 Odesláno Březen 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2016 Sorry nevšiml jsem si dal bych ale jen na ps4 :SD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deff1995 Odesláno Březen 10, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2016 I PS4, když bude zájem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deff1995 Odesláno Březen 13, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2016 Víte o nějaké FB aktivní komunitě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.