valdoDK Odesláno Leden 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2008 Cawte mam problem s afkimom fachcal mi normal ale teraz napise connecting a potom RESOLVING a potom asi 4krat Time out resolving. a potom ze Filed to resolved. a pochvily sa PSP vypne pls. help Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Leden 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2008 mas dost velky signal? me to dela kdyz mam maly signal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Saitek192 Odesláno Leden 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2008 jj mě dneska normal slo a ted vecer mam 100% signal a pise to Resolving pak 4x timeout ..... a pak se sekne a .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Leden 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2008 a mas tu nejnovejsi verzi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valdoDK Odesláno Leden 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 jj mam mne to normalne slapalo dokonca som siel ku routru nech mam signal 100% a vkuse to pisalo vecer potom rano sa zobudim a ide to vypnem za pol hodku zapnem a zas to nejde a signal mam 100% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honor88 Odesláno Leden 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2008 Dela mi to uplne to stejny vyresil ste to uz nekdo plssss? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Leden 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2008 zkuste jinou verzi snad to pujde.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Saitek192 Odesláno Leden 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2008 zkuste jinou verzi snad to pujde.... ale nejaky divny ne kdyz to chodi 3x - 4x a po 5 to nejde !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tirmo21 Odesláno Březen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2008 Jak ste to vyresili mam ten samej problem?kdyz tak piste pm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 smaik Odesláno Březen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2008 jE ME TO DELA TAKY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 manousp Odesláno Březen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2008 Proboho, co se tos tim Afkimem deje??? To si snad delate srandu :D .... jeste vcera mi to normalne jelo ( pouzival sem ho tak 4 mesice) a ted mi z niceho nic nejede :( Zamrzne mi to na Connected, Identifying. .... asi to vypada na hromadnou stávku AFKINA :D :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bobo Odesláno Březen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2008 stejny proble zde http://console-forum.net/showthread.php?t=23750 ... myslim si ze to je novou verzi icq protokolu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
valdoDK
Cawte mam problem s afkimom fachcal mi normal ale teraz napise connecting a potom RESOLVING a potom asi 4krat Time out resolving. a potom ze Filed to resolved. a pochvily sa PSP vypne pls. help
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts