konsty Odesláno Leden 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2008 Pred par dny jsem nemel problem se prihlasit,ale posledni dny me to nechce zaradit do zadneho zapasu.Nemuzu uverit ze cod4 na ps3 hraje online tak malol lidi na svete Co vy ostatni mate taky problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukan Odesláno Leden 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2008 Neni to treba ze nemas nainstalovany patch? A nebo je taky dost mozny ze vyjde konecne novy patch a bude vse OK :D Jinak CoD4 sem mel ale prodal sem ho .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ellemenT Odesláno Leden 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2008 malo lidi? CoD4 prave hraje preplneno lidi... cca. pres 751 000 a proto te to nekdy nepripoji... taky maji hodne problem s temi globalnimi servery. Co se tyce patchu, ten vysel jen na US verzi, EU verze zatim trpi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 verbatim Odesláno Leden 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2008 Přetížení serverů, patchem to není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GameEs Odesláno Leden 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2008 Já počkám až to nebude tak oblíbený pak si to koupím... To je fakt taková bída ??? A když koupím US verzi a instalnu patch tak se tenhle problém částečně vyřeší ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 verbatim Odesláno Leden 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2008 Já počkám až to nebude tak oblíbený pak si to koupím... To je fakt taková bída ??? A když koupím US verzi a instalnu patch tak se tenhle problém částečně vyřeší ? Myslim, že s patchem to nemá nic společnýho, podle mě po tom šílí celej svět a až to trošku opadne tak to bude v poho........taky ještě chvíli počkám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
konsty
Pred par dny jsem nemel problem se prihlasit,ale posledni dny me to nechce zaradit do zadneho zapasu.Nemuzu uverit ze cod4 na ps3 hraje online tak malol lidi na svete Co vy ostatni mate taky problem?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.