EliteGamerSVK Odesláno Březen 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2016 Rozhodol som sa, že budem troška robiť radosť ľuďom a sem-tam spravím súťaž o nejaké tie hry.. Budem sem postupne pridávať screeny, keď vyhlásim novú súťaž.. Ak máte záujem, tak sa zapojte.. 🔥🎁🎮 Neváhajte a pridajte sa do súťaže o hru Assassin's Creed 4: Black Flag.. 🎮🎁🔥 💡 Cez aplikáciu Smartglass pre XboxOne, alebo priamo na konzole XboxOne si ma pridajte do priateľov "Matespian83SVK", dajte na môj príspevok 💙 Like a následne môj príspevok 🔃 zdieľajte.. 💡 Ak bude mať príspevok do termínu menej ako 70 zdieľaní, posunie sa losovanie o týždeň.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EliteGamerSVK Odesláno Duben 9, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2016 (upraveno) 🔥🎁🎮 Neváhajte a pridajte sa do súťaže o 2x mesačný prístup do EA Access.. 🎮🎁🔥 💡 Cez aplikáciu Smartglass pre XboxOne, alebo priamo na konzole XboxOne si ma pridajte do priateľov "EliteGamerSVK", dajte na môj príspevok 💙 Like a následne môj príspevok 🔃 zdieľajte.. 💡 ///EDIT: Vyhlasujem ďaľšiu súťaž o digitálný kód na hru Assassins Creed Unity (XboxOne).. Podmienky súťaže: 1. Musíte byť členom skupiny: Xbox One CZ/SK (Novinky, Bazár, Informácie, Pomoc, Akcie). 2. Zúčastniť sa tejto udalosti. 3. Dať Like na túto udalosť. 4. Do komentu napísať "hotovo". 5. (nepovinné) Verejne zdieľať túto udalosť na svojom profile, pomocou tejto adresy: https://www.facebook.com/events/1695481527409234/ Do losovania o túto hru budete zaradení až po splnení týchto štyroch/piatich podmienok. Súťaž potrvá do 30.4.2016 - 20:00 Upraveno Duben 9, 2016 uživatelem drak3go Používej tlačítko "EDIT" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EliteGamerSVK Odesláno Květen 14, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2016 Vyhlasujem ďaľšiu súťaž o digitálný kód na mesačné členstvo v službe EA ACCESS.. Podmienky súťaže: 1. Musíte byť členom Facebook skupiny: Xbox One CZ/SK (Novinky, Bazár, Informácie, Pomoc, Akcie). 2. Zúčastniť sa tejto udalosti. 3. Dať Like na túto udalosť. 4. Do komentu napísať "hotovo". 5. Verejne zdieľať túto udalosť na svojom profile, pomocou tejto adresy: https://www.facebook.com/events/1716337478628476/ Do losovania o túto hru budete zaradení až po splnení týchto piatich podmienok. Súťaž potrvá do 30.5.2016 - 20:00 Prajem veľa šťastia.. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.