EliteGamerSVK Odesláno Březen 17, 2016 Nahlásit Odesláno Březen 17, 2016 Rozhodol som sa, že budem troška robiť radosť ľuďom a sem-tam spravím súťaž o nejaké tie hry.. Budem sem postupne pridávať screeny, keď vyhlásim novú súťaž.. Ak máte záujem, tak sa zapojte.. 🔥🎁🎮 Neváhajte a pridajte sa do súťaže o hru Assassin's Creed 4: Black Flag.. 🎮🎁🔥 💡 Cez aplikáciu Smartglass pre XboxOne, alebo priamo na konzole XboxOne si ma pridajte do priateľov "Matespian83SVK", dajte na môj príspevok 💙 Like a následne môj príspevok 🔃 zdieľajte.. 💡 Ak bude mať príspevok do termínu menej ako 70 zdieľaní, posunie sa losovanie o týždeň.. Citovat
EliteGamerSVK Odesláno Duben 9, 2016 Autor Nahlásit Odesláno Duben 9, 2016 (upraveno) 🔥🎁🎮 Neváhajte a pridajte sa do súťaže o 2x mesačný prístup do EA Access.. 🎮🎁🔥 💡 Cez aplikáciu Smartglass pre XboxOne, alebo priamo na konzole XboxOne si ma pridajte do priateľov "EliteGamerSVK", dajte na môj príspevok 💙 Like a následne môj príspevok 🔃 zdieľajte.. 💡 ///EDIT: Vyhlasujem ďaľšiu súťaž o digitálný kód na hru Assassins Creed Unity (XboxOne).. Podmienky súťaže: 1. Musíte byť členom skupiny: Xbox One CZ/SK (Novinky, Bazár, Informácie, Pomoc, Akcie). 2. Zúčastniť sa tejto udalosti. 3. Dať Like na túto udalosť. 4. Do komentu napísať "hotovo". 5. (nepovinné) Verejne zdieľať túto udalosť na svojom profile, pomocou tejto adresy: https://www.facebook.com/events/1695481527409234/ Do losovania o túto hru budete zaradení až po splnení týchto štyroch/piatich podmienok. Súťaž potrvá do 30.4.2016 - 20:00 Upraveno Duben 9, 2016 uživatelem drak3go Používej tlačítko "EDIT" Citovat
EliteGamerSVK Odesláno Květen 14, 2016 Autor Nahlásit Odesláno Květen 14, 2016 Vyhlasujem ďaľšiu súťaž o digitálný kód na mesačné členstvo v službe EA ACCESS.. Podmienky súťaže: 1. Musíte byť členom Facebook skupiny: Xbox One CZ/SK (Novinky, Bazár, Informácie, Pomoc, Akcie). 2. Zúčastniť sa tejto udalosti. 3. Dať Like na túto udalosť. 4. Do komentu napísať "hotovo". 5. Verejne zdieľať túto udalosť na svojom profile, pomocou tejto adresy: https://www.facebook.com/events/1716337478628476/ Do losovania o túto hru budete zaradení až po splnení týchto piatich podmienok. Súťaž potrvá do 30.5.2016 - 20:00 Prajem veľa šťastia.. :-) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.