will Odesláno Březen 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2016 Tak co říkáte na Betu? A nevíte jak dostat vaše údaje z monitoru? vadí mi při závodě a nevím jak je dostat pryč.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MacLuke Odesláno Březen 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2016 Naposledy jsem hrál TM Nations, ale Turbo mě taky hodně chytla, paráda. Jen si stále nemůžu zvyknout na ty "rallye" tratě, mám radši klasiku, asfalt. Co také moc nemusím je ten stunt mode. Nicméně každý si může vybrat, takže je to asi ok. Co je určitě potřeba přidat je možnost odstranit jména nad autama a možná i omezit jejich zobrazovaný počet...přeci jen při 100 autech na dráze nejde často nic vidět. Co mi nedává smysl vůbec, je zobrazení žebříčku na R1, logičtější by mi to přišlo na L1, páč pravou ruku máš furt na plynu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.