Marcusinek Odesláno Březen 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2016 Nemá někdo zájem propojit xka a sdílet hry. Jsem ze Zlína, po případě okolí Zlína. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Březen 22, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2016 Čau, jsem z Otrokovic. Xbox mam od Vánoc, tak toho zatím moc nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcusinek Odesláno Březen 23, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2016 Já ho taky nemám moc dlouho. Taky záleží jaký hry preferuješ atd. přidám si tě na xku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Březen 23, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2016 Ok. Napiš do pm co máš za hry. Potom ti napíšu co mám já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UnholyU Odesláno Březen 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2016 tak hod pm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.