hulikfkz Odesláno Březen 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2016 http://www.dualshockers.com/2016/03/23/dark-souls-iii-already-available-in-english-on-xbox-one-via-japanese-store-purchase/ Pro nadsence do Dark Souls, jako jsem ja vyborna zprava.Hral jsem se s tim pres dve hodiny musel jsem koupit karty na 8000 yenu v jpn Windowsstore a pak je zadat na jpn xboxstore.Zkousel jsem prvni kreditku a zmenu ip adresy,jak to delame s Argentinou,ale to se nezdarilo.Nicmene vse uz slape od 9 od vecera zdarne hraju.Kdyby nekdo chtel poradit,napiste.Popr.Bych byl ochotny i ty yeny zakoupit,kdyz uz jsem se s tim drbal tak dlouho a mam to nastavene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Březen 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2016 Mohl jsi popsat, jak se ti topodarilo, at se i my ostatní poučíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hulikfkz Odesláno Březen 24, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2016 Co bys chtel vedet?Prekladem z google kazdeho slova z jpn do eng ci cz,jsem to nejak vyplnil.Ani to nakonec nebylo tak slozite,sam jsem si to ztizil zkousenim te kreditky.Yeny na gift cart uz se daji dohledat jednoduse pres prekladac.A pak jeste vyplnit adresu nejakeho hotelu napriklad.Nejdulezitejsi je psc,u zbytku to je asi jedno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Březen 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2016 JA spis aby i ostatní vedeli. Takze jsito kupoval přes kredit jo? Ne přes kreditku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hulikfkz Odesláno Březen 24, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2016 Jop je to i v tom prvnim prispevku napsane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Březen 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 24, 2016 jasne, ja jen aby to všichni pochopili :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.