Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Dark Souls 3 z Japonska jde hrat uz ted

hulikfkz

Recommended Posts

http://www.dualshockers.com/2016/03/23/dark-souls-iii-already-available-in-english-on-xbox-one-via-japanese-store-purchase/

Pro nadsence do Dark Souls, jako jsem ja vyborna zprava.Hral jsem se s tim pres dve hodiny musel jsem koupit karty na 8000 yenu v jpn Windowsstore a pak je zadat na jpn xboxstore.Zkousel jsem prvni kreditku a zmenu ip adresy,jak to delame s Argentinou,ale to se nezdarilo.Nicmene vse uz slape od 9 od vecera zdarne hraju.Kdyby nekdo chtel poradit,napiste.Popr.Bych byl ochotny i ty yeny zakoupit,kdyz uz jsem se s tim drbal tak dlouho a mam to nastavene.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co bys chtel vedet?Prekladem z google kazdeho slova z jpn do eng ci cz,jsem to nejak vyplnil.Ani to nakonec nebylo tak slozite,sam jsem si to ztizil zkousenim te kreditky.Yeny na gift cart uz se daji dohledat jednoduse pres prekladac.A pak jeste vyplnit adresu nejakeho hotelu napriklad.Nejdulezitejsi je psc,u zbytku to je asi jedno.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu