J-REK Odesláno Říjen 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2006 nevíte někdo náhodou jestli je v NHL 2007 česká liga? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EvilSta Odesláno Říjen 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2006 ano je :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J-REK Odesláno Říjen 22, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2006 A je tam i ten český komentář? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Říjen 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2006 A je tam i ten český komentář? DíkyNie, chvalabohu nieje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Říjen 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2006 skoda ze tam neni ceskej komentar...ale divil bych se...hold sony sony sony a Ea :X Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Říjen 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2006 A je tam i ten český komentář? Díky Pokud dáš gól, tak je to v PC verzi skutečně okomentováno česky. :wink: Jak je tomu u PSP verze nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Říjen 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2006 na pc je komplet cesky..ne jen kdyz das gola =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Francik_3 Odesláno Říjen 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2006 na pc je komplet cesky..ne jen kdyz das gola =) Ale i když máš verzi v angličtině a dáš gola v český lize, tak to hlásí česky ( jakoby na tom zimáku). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Říjen 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2006 "Kdyz si nekdo nedava pozor, snadno ho nekdo srazi.." :D ted k psp verzi...Grafika slusna,hratelnost perfektni,super hra,hraci se pohybuji dobre - hraci ano, ale hokejky vůči puku :lol: ... golmani maji takove velmi divne (takove komicke basebolove zakroky), chytaj leda tak akorat velky..Je to super hra, dokud teda nevyhravate 2:1 a je 10sekund do konce, to PSP strili z pulky a dava goly :lol: ... takze nedoporucuju tuhle hru pro vybuchove povahy, protoze techto momentu je tam daleko vic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vymi Odesláno Listopad 2, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2006 Nazdárek všichni. Mám problém s NHL07. Při přerušení hry při zápase, mi v aréně nehraje hudba. A když padne gól, nebo je vyloučení, tak ani rozhlas. Komentátor funguje. Docela mě to štve. Kazí to atmosféru hry. Nevíte někod čím to je? Špatný UMD disk? Špatný PSP? nebo co Nebo takové zvuky v NHL07 na PSP vůbec nejsou To by mě teda na..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vymi Odesláno Listopad 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2006 Chlapi, tak mi aspoň někdo řekněte jestli v NHL07 na PSP jsou zvuky: Hudba v aréně a rozhlas po vstřelení gólu nebo vyloučení. Díky. Napadlo mě se zeptat v nějakém obchodu, ale nikdo s prodejnců to na PSP nehrál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MikeM Odesláno Listopad 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2006 Chlapi, tak mi aspoň někdo řekněte jestli v NHL07 na PSP jsou zvuky: Hudba v aréně a rozhlas po vstřelení gólu nebo vyloučení. Díky. Napadlo mě se zeptat v nějakém obchodu, ale nikdo s prodejnců to na PSP nehrál. ....vyzkousim a dam vedet....... EDIT: tak jsem dal 2 zapasy a asi to tam clovece fakt neni. I kdyz nevim, pac jsem koukal do menu - sound settings - a tam je Music arena a rink speech volume. Takze by to tam byt melo.....ale me to taky nic nedela....jeste to zkusim postelovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vymi Odesláno Listopad 3, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2006 :shock: :shock: jestli to tam opravdu není, tak je to hrubej nedostatek. Myslel jsem si, že mám nějaký špatný disk. No uvidíme, jestli se ještě někdo ovze. Asi by měli vymyslet UMD disk s větší kapacitou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elvis... Odesláno Listopad 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2006 Bohužel mám ten samý problém. Zkoušel jsem vše možné v settings a je to stále to samý. Hra tím ztrácí na atmosféře. Škoda. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Listopad 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2006 jediny zvuky co tam mam jsou divaci hudba v menu ruzny efekty a sirenu pri streleni golu a bohate mi to staci :D ... jinak ty disky maj tak trochu jeste rezervu...mam 2isa jedno full asi 900mega nebo kolik a druhy 170MB cso rip :lol: takze na to UMD by se to nhl veslo 2x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakbus Odesláno Květen 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2010 Zdravím nevíte kde bych sehnal NHL 2007.iso kde funguje komentář a hudba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.