skelkrow Odesláno Leden 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2008 je to asi 2-4 mise máš u sebe jednu holku a musíš dojet tam jak se pořádaj ty závody tam čekaj dva týpci a maj nad sebou modrý šipky a já neim co mám dělat...Skoušel sem troubit a taky nic tak poradte co snima mám dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4Touch Odesláno Leden 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2008 Nejsou to náhodou ty závody čtyřkolek ? Jestli jo, tak nasedni na ní, popř. vlez do toho růžovýho kruhu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skelkrow Odesláno Leden 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2008 EE nejsou ty už byly.....Sou tam dva týpci se samopalama a když je zabiju tak to taky nejde...do auta taky nenastoupěj tak neim:(.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nutis Odesláno Leden 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2008 a jak se ma ta mise jmenovat? nebo sem napis co ti pisou co mas delat (najdes to kdyztak v Brief) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubeja Odesláno Leden 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2008 [ja vim tu misi jsem dneska dělal :D Musíš vystoupit z auta a přijít k nim a postavit se proti němu a zmačknout šipku nahoru.. když to nepujde skus do něj štouchnout nebo tak.. :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saitek192 Odesláno Leden 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2008 jj musis na nej zamirit R kem a a sipku nahoru nebo dolu ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skelkrow Odesláno Leden 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2008 tak to dík moc du to skusit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skelkrow Odesláno Leden 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2008 dík moc mise hotova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skelkrow Odesláno Leden 5, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2008 ty woe ta mise zatim se taky nedá střílet vubec neumim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stinger Odesláno Leden 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2008 musis ho rekrutovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.