wariorpolni Odesláno Březen 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2016 Ahoj,potřeboval bych poradit , nevíte jak zjistím název songu nebo kde sehnat song co hraje když v PSP menu najedete na kartu hry colin mcrae dirt 2 ? Jedná se o tenhle track (00:05). Hledal jsem všude ale nikde nic nemůžu najít , můžete mi poradit ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovel Odesláno Březen 26, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2016 hledal? telefon ... shazam a je to tu: :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Březen 26, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2016 tyjo dík moc , nevěděl jsem že něco takového existuje :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romanromanov Odesláno Září 5, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2016 Shazam je pecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.