IZZA Odesláno Leden 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2008 Zdravím všecky hráče těhdle her :)Jsem v tomhle herním žánru nováčkem,ale musím říct,že jsem rád,že jsem se na to dal,protože nic tak zábavného jsem na Psp snad nehrál.Kam se hrabe titul s našlapanou grafikou,když ztrácí na hratelnosti. No,ale k věci.Chtěl bych se vás zkušenějších poptat.Je takových her(hlavně mačkacích ve stylu Pataponu) na Psp více?Určitě jo,že?Mohli byste mi je tu PROSÍM vás vypsat byl bych moc vděčný předem dík.Peace,love,unity Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Leden 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2008 taiko no tatsujin 1 a 2.. mackas tlacitka do rytmu hudby :) neskutecne chytlavy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Leden 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2008 taiko no tatsujin 1 a 2.. mackas tlacitka do rytmu hudby :) neskutecne chytlavy :D jj tuhle hru doporucuji, ale nechapu jak to nekdo muze davat na ruzovou :D ja sem rad, ze to davam na zelenou... jinak Loco Roco doporucuji... a patapon nevim, nejak me nechytlo... jinak je dobry jeste DJ MAX PORTABLE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Leden 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2008 noa ted melo vyjit loco roco 2 christmas ne? ted v prosinci 2007.. a kde to je? grr a to jsem se na to tesil celej rok. ;( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morte Odesláno Únor 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Únor 29, 2008 Dalsí mačkací hra je Parappa the raper na normal mi to prijde celkem těžký http://www.gamespot.com/psp/puzzle/parappatherapper/review.html?om_act=convert&om_clk=gssummary&tag=summary;review Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.