NuDiXs Odesláno Březen 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2016 Ahoj,kde najdu kdy konci moje predplacene Goldko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 djbrouk Odesláno Březen 30, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2016 Najeď na deals with gold na xboxu,a vpavo nahoře máš datum do kdy ti platí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Březen 31, 2016 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2016 Nebo v zalozce Subscritions v nastavenikonzole nebo na ofiko strankach https://account.microsoft.com/services?lang=cs-cz&refd=commerce.microsoft.com# Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 green93 Odesláno Duben 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2016 Ahoj taky mam prosim otazku mel jsem 14 deni zkusebni gold, pak vyprsel a nabidlo mi to mesicni gold zkusebni na odkazu https://account.microsoft.com/services?lang=cs-cz&refd=commerce.microsoft.com# mam ze mi plati live gold do 16.5.2016 ale gold nefunguje pritom..?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Duben 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2016 (upraveno) A ten Gold jsi normalne „koupil“? A v sekcisubscribtion se ti zobrazuje? No pokud s tim mas nejake problémy, tak bychradil se obrátit na MS a jejich help linku. Upraveno Duben 18, 2016 uživatelem drak3go Příspěvek nad tvým se necituje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 green93 Odesláno Duben 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2016 Nene dostal jsem ho jako zkusebni na jeden mesic, a v sekcisubscribtion je právě platnej do 16.5.2016. ale ucet se mi chova jako silver porad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 perrek Odesláno Duben 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2016 Chova se jako silver ze nemuzes hrat online? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 green93 Odesláno Duben 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2016 nemuzu hrat online, nejde games with gold, deals with gold, a pise to vsude at si poridim gold. ale pritom ho mam aktivni. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Duben 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2016 tak to nezbyva nez kontaktovat MS, nikdo jiny s tim nic neudela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 green93 Odesláno Duben 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2016 (upraveno) no ja je kontaktoval a rekli mi ze podle meho uctu bych mel vsechno v pohode vyuzivat a ze by to melo fungovat a at smazu a znova stahnu ucet do xboxu ale porad nic stejne.. tak nevim achjo :( Edit: na netu jsem nasel ze to nekomu dela ale nikde zadny reseni :( Upraveno Duben 19, 2016 uživatelem green93 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Duben 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 20, 2016 a smazal jsi a stahl profil znovu z Live? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
NuDiXs
Ahoj,kde najdu kdy konci moje predplacene Goldko?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.