green93 Odesláno Duben 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2016 Ahoj prosím koupil jsem xbox one tak jsem s nim zacatecnik :) mam problem ze mam pocit ze mi chybi po krajich kousek obrazu a nevim kde to nastavit. Vim ze na 360 se to delalo kdyz se zapla hra a tam se to vetsinou nastavovalo ve hre ta sirka a vyska obrazu. Tady nevim. Dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raahk Odesláno Duben 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2016 Ahoj, jestli můžeš měnit velikost obrazu u televize tak místo 16:9 si dej buď původní velikost nebo pouze skenování. V xboxu jsem to nehledal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 green93 Odesláno Duben 3, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2016 Nojo skenovani a uz je to krasny děkuju :bash::). A jeste jedna zacatecnicka otazecka, kdyz koupim třeba Forzu 6 normalne v obchode na disku, musim pri hrani pokazde davat disk? Nebo to jde jako treba ted mam the division ktery jsem stahl pres kod z xbox storu. Děkuju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raahk Odesláno Duben 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2016 Budeš muset určitě dávat disk, mám jen jednu hru na disku a vždy ho musím dát, proto radši beru digitálky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 green93 Odesláno Duben 3, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2016 JJ tak jo dekuju, taky budu brat teda digitalky jeto lepsi nez porad behat s diskama :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raahk Odesláno Duben 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2016 Disk zas můžeš prodat dál když hru do hraješ a nechceš si ji nechat, u digitálek to nejde. Každé má něco pro a proti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Duben 4, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2016 Digitalky mají vyhodu hlavne v tom,ze je muzes sdilet s kámošem a pak se teoreticky dostanes za stejne penízek dvojnásobnému množství her. Jinak na Xboxwebu mají prozacatecniky dobry clanek, snad ti pomuze - http://xboxweb.cz/xbox-one-manual/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 green93 Odesláno Duben 4, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2016 Tak Vám vsem moc dekuji :) jen jeste se zaptam digitalky se daji kupovat i jinde nez na xbox storu? Nebo ma nekdo ozkousen jiny obchod? Ja nasel v CZ shopech jako digitalky jen par her :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Duben 5, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2016 Ono nejlepsi jezkontrolovat, na které verzi Xbox Store je dana hra nejlevnejsi . Rozdil nekdymuze byt i dost zasadni (viz Division za 980kc na argentinskem store vs 2500Kcna ceskem store) vice na konci clanku http://xboxweb.cz/nakupovani-na-xbox-live/ Digitalky se daji kupovat i jako kod, třeba naAmazone (ted tam byl GOW:ultimate za 260Kc). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 green93 Odesláno Duben 7, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2016 Tyjo to GOW je parada uz tam asi neni co? Jinak ja sehnal na aukru forzu 6 za 750 coz mi prijde taky parada kdyby nekdo chtel http://aukro.cz/forza-6-xbox-one-digital-kod-i6098970006.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Duben 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2016 Tak akce u Amazonu na GOW uz skončila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Raahk Odesláno Duben 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2016 Dík za tip na Forzu 6 už jsem koupil poslední kus :) Sent from my iPad using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 green93 Odesláno Duben 7, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2016 Toje skoda ze skoncila, a nevis jak to posilaji? Jako Kod jen emailem? Raahk: nemas zac, ja ji koupil a uz parim :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Duben 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2016 Pokud myslis ten GOW, tak ten Amazon posila normalne přes mail jakokod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
green93
Ahoj prosím koupil jsem xbox one tak jsem s nim zacatecnik :)
mam problem ze mam pocit ze mi chybi po krajich kousek obrazu a nevim kde to nastavit.
Vim ze na 360 se to delalo kdyz se zapla hra a tam se to vetsinou nastavovalo ve hre ta sirka a vyska obrazu. Tady nevim.
Dekuju
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.