Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

psp - ŠROUBKY V ZADU

Guest PAINkillerCZE

Otázka

Guest PAINkillerCZE

Potreboval bych sehnat nakej zpusob jak odsroubovat ty srouby abych mohl sundat kryt..sou fakt maly ...mam hodne maly mini sroubovacky ale proste na tom psp sou jeste mensi ...neni nakej zpusob jak je odsroubovat jinak ? treba nuz nebo tak neco..i kdyz tim me to taky neslo :(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

19 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Guest PAINkillerCZE

na svete sem uzitecnej v dost veci...nepodcenuj me =) mimochodem umd mechaniku mam rozdelanou ze zadu..oddelal sem si ten kryt,a ted se koukam pekne,jak se toci umdcko rychle :D

Odkaz ke komentáři

• 0
neni nakej zpusob jak je odsroubovat jinak ?

:) jak bys chtel sroubovat sroubky bez sroubovaku ?? .. nejak jinak .. :ú heh

No normálně, kladivem. Pokud se totiž pouští do něčeho takového a nemá na to to správné nářadí a ještě to zkouší nožem :roll: , tak mu ta jeho PSP nejspíš při instalaci chipu zhebne a pak už nebude nutné se zabývat tím, jak smontovat mašinu zpátky do kupy.

PAINkillerCZE: Jen tak mimochodem, když se budeš koukat na odkrytovanou mechaniku, nezapomeň na to, že se nemáš dívat do optiky laseru, aby sis nechtíc neupravil svůj zrak. Jinak přeji hodně štěstí a raději se víckrát podívej na to instruktážní video, ať víš do čeho jdeš a co riskuješ.

Odkaz ke komentáři

• 0

dost dobre nerozumiem na co tam davas cip???? vies aspon jako to funguje??? nestaci ti DEVHOOK? alebo mas FW vyssi ako 2.71? alebo

jedno zbytocne PSP? montoval si chip aspon do PS1? ak nie tak to ani nerozoberaj :wink:

Modchip do PSP je vlastne zalozna flash z inym FW tento sa da flashnut lubovolny takze ked nemas brick tak to fakt neries a predaj to (chip) nejakemu inemu sarlatanovy . :D

Odkaz ke komentáři

• 0
Guest PAINkillerCZE

no vemu to strucne : do ps1 sem chim montoval

do te umd mechaniky (do toho laseru) sem se dival a zrak mi to neupravilo...asi proto ze ten laser se nezapne kdyz to nemas zavreny ten kryt ^^

no a pak kcemu to montuju ? mam psp a mam modchip.kdyz to tam nedam budu mit na nic chip.kdyz to tam dam budu mit super psp =) bricku se nebojim...mel sem uz cca 3psp :D (a to vazne)

jinak dekuji za poprani hodne stesti pri instalaci atd...

Odkaz ke komentáři

• 0
Guest PAINkillerCZE
dost dobre nerozumiem na co tam davas cip???? vies aspon jako to funguje??? nestaci ti DEVHOOK? alebo mas FW vyssi ako 2.71? alebo

jedno zbytocne PSP? montoval si chip aspon do PS1? ak nie tak to ani nerozoberaj :wink:

Modchip do PSP je vlastne zalozna flash z inym FW tento sa da flashnut lubovolny takze ked nemas brick tak to fakt neries a predaj to (chip) nejakemu inemu sarlatanovy . :D

tvuj prispevek me hodne moc pobavil...myslis ze bych si to za ty prachy obednal,kdybych nevedel jak to funguje ?

podle me bys mel jit nekam moderovat naky komedie :D stoho sem fakt nemohl =)

Odkaz ke komentáři

• 0

hele tak to ti přeju hodně štestí kámo já rozebíral přední kryt a musel jsem odloupnout diplej pač se mi to při pádu nvm jak ale nějak se to tam odtrhlo vůbec to nechápu ale te´d je to jak nový vyčistil jsem kryt displej a vše funguje ale s tim chipem dotoho bych asi nešel :wink:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu