alesek__ Odesláno Duben 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2016 Z jakych pspcek ma nej display? Na ktery se nejlip kouka, od nej po nejhorsi kdyby to slo :D tnx xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kruta Odesláno Duben 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2016 Ahoj, dle mě PSP-3004. Jestli si dobře pamatuji, tak display u PSP3004 by měl mít snad vyšší kontrast a dle vlastních zkušeností na mě display u této verze působí hezčím a barevnějším dojmem. Řazení od nejlepší po nejhorší: 1. PS Vita (zvážil bych na filmy, zahraješ si většinu PSP her a cena je okolo 2k ..) 2. PSP-3004 3. PSP-2004 Slim a PSP-1004 Fat 4. PSP-E1004 (celé to PSP vypadá divně, lacině) 5. PSP-GO (má menší display, než ostatní klasická PSP) Dle mě mají PSP z bodu 2,3,4 stejný display - technologii, počet barev, rozlišení (na 100%), liší se tedy jen tím vyšším kontrastem u PSP-3004. Už se opakuji - za sebe jednoznačně pokud PSP, tak 3004. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
alesek__
Z jakych pspcek ma nej display? Na ktery se nejlip kouka, od nej po nejhorsi kdyby to slo :D tnx xD
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.