Moucha1468621212 Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 6, 2008 Hraje nekdo tuhle hru? Jak vas to bavi, popripade jaky lvl ste a a na jakym serveru hrajete. :wohow: Citovat
Cloud.M@-T€R Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 6, 2008 Ragnarok sdem chvili hral, ale moc me to nechytlo... BTW: Ses uplne ve spatny sekci :D..tady se da stahnout neco do PSPcka? :D:D:D Citovat
EvilSta Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 6, 2008 tak tuhle hru jsem jsem hral tusim 4 roky kazdy den cca 12 hodin ,jen doporucim vyhnout se zdaleka free serverum hlavne srackam jako czechro nebo reborn. Kdyz uz hrat tak na oficialu : http://iro.ragnarokonline.com mam tam postavy na 97,8x,7x lvl tak kdyby nekdo chtel neco do zacatku,nebo zajit na MvP atd. napiste pm ;) Citovat
Moucha1468621212 Odesláno Leden 12, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Leden 12, 2008 Hraju mozna uz pres dva roky na CzechRO serveru. Nehral jsem nikdy na ofiku. EvliSto v cem je ofik tolik rozdilny oproti treba CzechRO? Jinak ja mam Clowna lvl 93 a spousty dalsich postav a veci. www.czechro.net - odkaz na cesky free server Citovat
EvilSta Odesláno Leden 12, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 12, 2008 Moucha napsal: Hraju mozna uz pres dva roky na CzechRO serveru. Nehral jsem nikdy na ofiku. EvliSto v cem je ofik tolik rozdilny oproti treba CzechRO? Jinak ja mam Clowna lvl 93 a spousty dalsich postav a veci. www.czechro.net - odkaz na cesky free server ofiko je rozdilne hlavne v tom ze tam nejsou zadne veci co by hrani trosku usnadnovali jako vyssi rates,healer,warper atd...pro nekoho je to nevyhoda,ja radeji hraji podle puvodnich pravidel, pak nejdulezitejsi rozdil - pocet soucasne pripojenych hracu je kolem 5000 a v dobe WoE i pres 10 000 ,je to pak uplne o necem jinem ty WoEs Citovat
vpvp10 Odesláno Leden 31, 2008 Nahlásit Odesláno Leden 31, 2008 Moucha napsal: Hraju mozna uz pres dva roky na CzechRO serveru. Nehral jsem nikdy na ofiku. EvliSto v cem je ofik tolik rozdilny oproti treba CzechRO? Jinak ja mam Clowna lvl 93 a spousty dalsich postav a veci. www.czechro.net - odkaz na cesky free server jj ja hraju take na czechru, mam HW 94lvl a priestku stejny lvlik:) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.