garion Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 Caff, mate nekdo prakticke zkusenosti s podporou tohodle kodeku na PS3? Zkousel nekdo prehravat filmy s koncovkou .mkv? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ski Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 http://www.forum.besttracker.cz/viewtopic.php?p=9936&highlight=&sid=0483721015715d884cc645ae05f3a712 mrkni a hledej ;).... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 garion Odesláno Leden 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 Dikes Ski :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LOPO_X Odesláno Leden 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2008 Hej lidi jestli muzu vice rozvest todle tema tak bych chtel neco rict. Zkousel jsem na komosove 40gb verzi spustit Star Wars III v 720p HD rozliseni ( mkv ) a ono to nefachalo cim to je a popripade jak to spustit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Leden 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2008 mkv PS3 nepodporuje (zatim;)) ten odkaz od Ski jsem necetl, ale mluvim z vlastni zkusenosti :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 garion Odesláno Leden 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2008 Zajimalo me to predevsim z toho duvodu, ze pokud by PS3 podporovala .mkv, tak bych do ni sel okamzite. Ale jak jsem brouzdal po siti, narazil jsem nahodou na clovicka, ktereho dobre znam a ktery se tim uz 2 mesice intenzivne zajima a zatim bohuzel bezvysledne. Nejake drobne pokroky ucinil pres Linux, ale cisty .mkv zatim PS3 proste neprehraje, i kdyz na to ma :-). Sony se do toho zatim nikterak nehrne a jeji filozofie je videt i na tom, ze divx na PS3 zatim nepodporuje titulky :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LOPO_X Odesláno Leden 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2008 Hodne spatny pristup kdyz uz to disponuje hd rezimem tak aspon todle mohlo fachcit i kdyz si zase muzem poustet blu-ray disky s filmy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
garion
Caff, mate nekdo prakticke zkusenosti s podporou tohodle kodeku na PS3? Zkousel nekdo prehravat filmy s koncovkou .mkv?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.