bL0ody Odesláno Duben 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2016 Zdravím, v pátek si jedu pro 3DS, ale týpek tam má hry z eShopu, přihlášené a kupované z jeho účtu. Když se odhlási a já se přihlásím přes svůj 3DS account zůstanou tam ty hry? Děkuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 janhrd Odesláno Duben 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2016 (upraveno) Ahoj, prolézal jsem internet, ale moc moudrý z toho nejsem. Pochopil jsem nicméně, že hry dříve byly vázané na konzoli samotnou, takže kdyby jsi si chtěl vytvořit vlastní účet, fungovaly by dál. Teď už to ale tak není, jsou vázané na účet. Můžeš to ještě prozkoušet, ale asi nezbude nic jiného, než si ty hry pořádně zahrát a až pak si založit nový účet. Upraveno Duben 12, 2016 uživatelem janhrd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bL0ody Odesláno Duben 12, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2016 Jde přejmenovat jméno od 3DS accountu? Díky Že bych si jenom změnil email a heslo od acc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 seth123 Odesláno Duben 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2016 přejmenovat uživatele by snad neměl být problém ale problém bude, že ti nepůjde změnit účet a pokud ho změníš příjdeš o hry které tam jou koupené, o hry bys pouze nepřišel pokud by hry měl koupené bez NNID. Na tu změnu jména uživatele se ti podívám, jak se dostanu k 3DS, někdy k večeru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bL0ody Odesláno Duben 12, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2016 Díky moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 seth123 Odesláno Duben 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 12, 2016 NNID nejde změnit, vidíš ho ale nejde přepsat, nick jde měnit v Mii maker Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
bL0ody
Zdravím,
v pátek si jedu pro 3DS, ale týpek tam má hry z eShopu, přihlášené a kupované z jeho účtu. Když se odhlási a já se přihlásím přes svůj 3DS account zůstanou tam ty hry?
Děkuju.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.