ramalamadingdong Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 Poreboval bych nejake slochtka na psp a našel sem tyhle bez mikrofonu a za slušnou cenu. Potrebuji vedet jestli je frekvenční rozsah dobrý a když má nekdo podobne a napise jak hrajou díkes. Ideální sluchátka pro domácí studia nebo produkce diskžokejů. Mají dobré parametry, dávají tak čistý zvuk ve hloubkách i výškách a pozlacený konektor jack zajišťuje kvalitní spojení. Jsou velmi pohodlné, polstrované a mušle se dají lehce odklopit. Navíc jsou skládací, takže je využijete na zvukových reprodukcích v terénu, kde je můžete mít stále s sebou. Parametry a specifikace: Kmitočtový rozsah: 20 Hz - 20 kHz Citlivost: 104 dB SPL (1 mW) Impedance: 35 Ohm Měnič: 30 mm, neodymový Přívodní kabel: Délka: 1,2 m Konektor: 3,5 mm jack (pozlacený) Další parametry a funkce: Polstrované provedení pro maximální pohodlnost Odklápěcí mušle Skládací provedení Hmotnost: 140 g Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 Poreboval bych nejake slochtka na psp a našel sem tyhle bez mikrofonu a za slušnou cenu. Potrebuji vedet jestli je frekvenční rozsah dobrý a když má nekdo podobne a napise jak hrajou díkes.Ideální sluchátka pro domácí studia nebo produkce diskžokejů. Mají dobré parametry, dávají tak čistý zvuk ve hloubkách i výškách a pozlacený konektor jack zajišťuje kvalitní spojení. Jsou velmi pohodlné, polstrované a mušle se dají lehce odklopit. Navíc jsou skládací, takže je využijete na zvukových reprodukcích v terénu, kde je můžete mít stále s sebou. Parametry a specifikace: Kmitočtový rozsah: 20 Hz - 20 kHz Citlivost: 104 dB SPL (1 mW) Impedance: 35 Ohm Měnič: 30 mm, neodymový Přívodní kabel: Délka: 1,2 m Konektor: 3,5 mm jack (pozlacený) Další parametry a funkce: Polstrované provedení pro maximální pohodlnost Odklápěcí mušle Skládací provedení Hmotnost: 140 g To máš jedno co koupíš za sluchátka na PSP v každým případě ti to hrát moc nebude jelikož PSP je jako Mp3 přehrávač naprosto nepoužitelný a na filmy a hry ti stací téměř jakýkoliv sluchátka,k těmhle bych řekl že jsou dost těžký,nejsou pohodlný a mají příliš moc Ohmu na PSP. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtmz Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 Řekl bych že k PSP naprosto zbytečný:).Osobně mám výborné zkušenosti s Genius HP-02 Live Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Leden 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 a kdybych koupil, tohle? http://www.alza.sk/multimedialni-prehravac-creative-zen-4gb--d82011.htm byly by pak pouzitelne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 Jo to jo..tenhle ZEN hraje fakt nadherne..ma ho kamos + sluchatka Senheiser asi za 2.5k ale zvuk je jedna basen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtmz Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 a kdybych koupil, tohle? http://www.alza.sk/multimedialni-prehravac-creative-zen-4gb--d82011.htm byly by pak pouzitelne ? Ano určitě:).Ale k PSP je to zbytečné, protože ty sluchátka nebudou mít takové využití;). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Leden 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 Ano určitě:).Ale k PSP je to zbytečné, protože ty sluchátka nebudou mít takové využití;).tak o tom porozmislim, jinak díki. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 kup Koss Porta Pro.. jine bych k PSP nebral.. a PSP jako spatny Mp3 prehravac? Ehm.. az na hlasitost je v pohode.. mozna to je tim ze mas vadny sluch nebo ze mas mp3 v 32kbit datovem toku, pak se nediv ;) .. a pokud si koupis kvalitni sluchatka typu Koss Porta Pro, tak rovnou zapomen na LightMp3, v tom se to ani neda poslouchat (myslim tim, ze kvalita jde pak strasne dolu..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Leden 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 kup Koss Porta Pro.. jine bych k PSP nebral.. a PSP jako spatny Mp3 prehravac? Ehm.. az na hlasitost je v pohode.. mozna to je tim ze mas vadny sluch nebo ze mas mp3 v 32kbit datovem toku, pak se nediv ;).. a pokud si koupis kvalitni sluchatka typu Koss Porta Pro, tak rovnou zapomen na LightMp3, v tom se to ani neda poslouchat (myslim tim, ze kvalita jde pak strasne dolu..) co tim myslis lightmp3 ? jako ten ZEN ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 Nevymejšlejte kupte si Porty. Já je používám na všechno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 ne, lightmp3 je aplikace do PSP ktera umoznuje prehravat mp3 pres 12hodin... coz je celkem luxusni, ale podtaktovava procesor takze zhorsuje kvalitu prehravani.. .. rikam ti to protoze jsem tuto app celkem hojne vyuzival dokud jsem mel sluchatka za 200Kc, tam kdyz jsem pustil mp3 v XMB nebo v lightmp3, tak jsem nepoznal rozdil a tak jsem pouzival lightmp3 - kdo by nechtel kdyz ti PSP pak vydrzi o hafec vic.. no ale ted jsem dostal koss porta pro a na lightmp3 se uz neda poslouchat, protoze je to takovy plochy a hnusny, v xmb je kvalita ok.. a jestli chces nejaky sluchatka, tak jdi urcite do tech kossu - uz jenom to, ze maj dozivotni zaruku, ze se s nima testujou i sumy apod.. (jak jsou kvalitni) a ze jsou to nejlepsi sluchatka od roku 1958.. ;) ^^ nejlepsi se mysli ve sve tride, nemyslim nejake studiove za desitky tisic, nebo nejake co bych si asi nevzal na ulici ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Warp Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 nebo senny px100 k psp se rozhodne hodi lip, nebudeme flamovat ale kossy... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 Koss Porta Pro bych nedoporučoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 Koss Porta Pro bych nedoporučoval. to je fakt hodnotnej prispevek kdyz ani nenapises proc :dozey: ja porta mam a stejne jako semry je pouzivam ke vsemu. Kdyz ne porta tak jeste mozna ty senny PX100 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 Myslim, ze se Porta Pro opravdu vyplati. Za tu ceny je to vyborna kvalita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 taky priliju trosku olova do ohne :D mam koss porta pro a rikam vam ze bych nemenil...jiste jsou lepsi sluchatka,ale rozhodne ne v cenove kategorii port (a drazsi sluchatka jsou k psp stejne zbytecnej luxus) ja osobne pouzivam porty uz asi 6 let a vim ze pokud je rozmlatim na sra*ky staci mi dodat firme minimalne 50% sluchatek a oni mi za 200 daji uplne novy (to s tema 50% procentama si necucam z palce u nohy to tak vazne je) proste pokud chces kvalitni sluchatka za solidni cenu ber porty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Warp Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 Pokud ovsem koupis Kossy s kodem, ktere jdou takto reklamovat. Zacina byt u nas docela problem. Jinak te ceka tucny poplatek. PX100 kazdopadne nabizi, to same nebo lepsi za lepsi cenu, takze bych Kossy jen tak nefavorizoval. Samo pokud s nima minite triskat, sedat si na ne atp. a pak je vymenovat, tak bych sel do Kossu. Jinak vyborna stranka pri orientaci a vyberu lepsich sluchatek http://www.headphone.com/guide/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 taky priliju trosku olova do ohne :D mam koss porta pro a rikam vam ze bych nemenil...jiste jsou lepsi sluchatka,ale rozhodne ne v cenove kategorii port (a drazsi sluchatka jsou k psp stejne zbytecnej luxus)ja osobne pouzivam porty uz asi 6 let a vim ze pokud je rozmlatim na sra*ky staci mi dodat firme minimalne 50% sluchatek a oni mi za 200 daji uplne novy (to s tema 50% procentama si necucam z palce u nohy to tak vazne je) proste pokud chces kvalitni sluchatka za solidni cenu ber porty staci dat 50% sluchatek a 200 a mas novy...pak prijit dat druhejch 50% a 200 a mas dvoje :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 Tak jo , taky připěju :D Já doporučuju sluchátka tyto - http://www.sony.cz/view/ShowProduct.action?product=MDR-EX71SL&site=odw_cs_CZ&pageType=Overview&imageType=Main&category=HDO+Performance+In-ear Já je mám už skoro rok a nemůžu si je vynachválit. Jsou sice trošku dražší , ale zvuk je v nich opravdu suprovej.Hlavně tím , že se nima uši zašpuntují , tak výborně tlumí okolní zvuky. Jsou pohodlný do uší a díky prodlužovacímu kabelu se dají použít nejen k hraní na psp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.