Krystoferus Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 Zdar, zkoušel jsem podle návodů, nikde nic otom nepsali, jdu si pro misi u L na druhém ostrově je to mise Blitzkrieg, a po dojetí videa mi to napíše toto: A minimum of 5 businesses are required. Expand your Empire! (viz přiložený screenshot) zkoušel jsem googlit, ale stránky byly většinou plné otazníků... Neví někdo co mám dělat? Předem dík za odpovědi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 Mno musis mit vic jak pet obsazenejch budov ktere ziskas kdyz zabijes gangy... :)... Musis k nim prijet (k sedejm-neobsazenejm mapa dlouuze krizek a tam si nastav bussinesy ;) ) a znicit auto...a pak oni vylezou a ty je prej roztrilis a nebo si je koupis (takhle mi to rekl bratr ;) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krystoferus Odesláno Leden 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 Mno musis mit vic jak pet obsazenejch budov ktere ziskas kdyz zabijes gangy... :)... Musis k nim prijet (k sedejm-neobsazenejm mapa dlouuze krizek a tam si nastav bussinesy ;) ) a znicit auto...a pak oni vylezou a ty je prej roztrilis a nebo si je koupis (takhle mi to rekl bratr ;) ) Díky... Snad ta otravná hláška zmizí:roll::) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 Díky... Snad ta otravná hláška zmizí:roll::) na 1000% procent :) nebot zkus to prohnat translatorem! :D A uvidis... Aneb je vyzadovano minimalne 5 tech budov! Rozsir sve panstvi :)! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krystoferus Odesláno Leden 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 na 1000% procent :) nebot zkus to prohnat translatorem! :D A uvidis... Aneb je vyzadovano minimalne 5 tech budov! Rozsir sve panstvi :)! :)translatorem sem to proháněl, pochopil sem tu větu, ale nechápal jsem jaký baráky že to maj na mysli:) mé panství mi stačilo dokud ho pomě někdo nechtěl ted za mnou jezděj ty šašci z gangu a čas od času mě sejmou:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 JJ nejlepsi je hned ze zacatku se pokusit dobyt vse.... pak vam to pridava hodne penez denne...a navic te uz nebudou otravovat tyhle hlasky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.