radimfisera Odesláno Duben 24, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 24, 2016 ahoj, koupil jsem new 3ds se super mario bros 2...nejdříve jsem si jí stáhnul na kartu , která byla v balení, ale pořídil jsem si větší a když znovu zadám kod tak to nefunguje logicky, ale nevím ja si to mohu stáhnout znovu......když najdu hru v eshopu musim ji zaplatit...nevíte jak na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Duben 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2016 zapni eshop, nahoře v levém rohu máš Menu, zapni a sjedeš dolů na Settings/Other, potom pod History najdeš tlačítko Redownloadable Software a po zapnutí dole najdeš tlačítko Titles You´ve Downloaded Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radimfisera Odesláno Duben 25, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2016 Super, děkuji moc za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Duben 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2016 jinak je to tím NSMB2 z download kódu je nějaká speciální edice, proto ti nešel redownload Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.