ryder Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 Cau nevite nekdo o nejakym dobrym eshopu kde maj prave new era ksiltovky ? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtmz Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 Já všechno kupuju tady ;) http://www.queens.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 tak vam treba ... ksilty za litr ... :D sry za ot ale ja by za cepici tolik nedal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S-up Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 tak litr to jeste de já nosim QS (kšiltofky) ty sou od 700 do 1200, ale to takový hardy od ed hardy, ksiltovku pod 1800 neseženeš tricko kolem 3 000 a kalhoty kolem 7 000 to uz je docela darda mno :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 nj byt hip hop style je drahe :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtmz Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 tak vam treba ... ksilty za litr ... :D sry za ot ale ja by za cepici tolik nedal :D Někomu záleží na penezích někomu na kvalitě;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jigga77 Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 ed hardy hip hop style ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtmz Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 tak litr to jeste de já nosim QS (kšiltofky) ty sou od 700 do 1200, ale to takový hardy od ed hardy, ksiltovku pod 1800 neseženeš tricko kolem 3 000 a kalhoty kolem 7 000 to uz je docela darda mno :) hm natož Diesel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S-up Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 ed hardy je takovej EMO bo punk style ;) proste mas tam kostry jinak obyč hardy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 Někomu záleží na penezích někomu na kvalitě;) tak ja nerikam ze to neni kvalitni ... ja rad vyhazuji penize ... ale 1) tyhle ksilty se mi maximalne nelibi 2) hip hop nemam rad ale jako ja si rad priplatim za kvalitu ale aby to bylo v rozumnych mezich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mjr.Hustler Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 www.queens.cz doporučuju ale někdy tam maj darho no :D.. sem si tet kupoval to nike triko tu limitovanu edici a v queensu ho maj za 690,- a v city sport sem ho kupoval tet po vanocich ve slevě za 290,- xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 tak se to tady pekne rozjelo s OT, ale new ery nemam rad (neslusijou me) a proto preferuji Truckerky a Flexy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Leden 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2008 daj se sehnat i za 400- 600 na www.ebay.com zatim všehny mi došli pravý ! takže cajk ale kupuju i tady ! http://www.masterpieceshop.cz/ http://www.outlineshop.cz/ http://www.graffitishop.cz/ http://www.hiphoper.cz/cs/eshop :psp: jinak ér mám okolo 10, nosimvšchny sem na to ulítlej ! a je to prostě součást mě !!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S-up Odesláno Leden 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2008 hele a co to je za shop to www.ebay.com ? to si objednám veci z ameriky jo ? kolik stojí postovný bo jak to chodí ? máte s tim nekdo zkusenosti ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Leden 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2008 hele a co to je za shop to www.ebay.com ? to si objednám veci z ameriky jo ? kolik stojí postovný bo jak to chodí ? máte s tim nekdo zkusenosti ? to neni zadny shop :D :D :D ale internetova aukcni sin ... a jinak ... ja mam ksiltku radegast a slusi mi a jsem s ni nadmiru spokojeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryder Odesláno Leden 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2008 hele a z ebay se musi platit vzdy predem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Leden 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2008 tu sou moji miláčcii !!! sem uchyl na tyhle řčepice no ! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Leden 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2008 hele a z ebay se musi platit vzdy predem ? vydražíš - zaplatíš- příde- vyzvedneš ! tj vše :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryder Odesláno Leden 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2008 vydražíš - zaplatíš- příde- vyzvedneš ! tj vše :wohow: jeste mam jeden problem... chci se zaregistrovat na paypal, ale nechce mi to vzit moji kreditku, nebere mi to cislo kreditky, kde je tohle cislo napsane ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Leden 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2008 jeste mam jeden problem... chci se zaregistrovat na paypal, ale nechce mi to vzit moji kreditku, nebere mi to cislo kreditky, kde je tohle cislo napsane ?? ve předu, ale bere jen určité druhy tzn VISA, MAsterArd, a Amaerican Express jiný nebere ! musíš mít mezinárodní nebo internetovou kartu ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buddyfriend Odesláno Leden 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2008 Někomu záleží na penezích někomu na kvalitě;) hm to je sice pravda, ale myslimze tohle zrovna neni ten pripad, hip-hop nebo sk8 obleceni je drah ptze je hodne komercni jinak se na to podivejme asi takhle: treba dejme tomu boty DC za 3000Kč takovy jsem mel a po 8 mesicich noseni z nich moc nezbylo, kdyz si koupis za stejnou cenu bezecky nebo tenisovy boty Nike, tak ti vydrzeji dyl a jeste se v nich pohodlne chodi, takze v tomhle sortimentu se o kvalite moc neda mluvit - tim nerikam ze to jsou sracka - je to prumer jeste mam jeden problem... chci se zaregistrovat na paypal, ale nechce mi to vzit moji kreditku, nebere mi to cislo kreditky, kde je tohle cislo napsane ?? jestli jsi zadal vsechna cisla spravne a stejne ti to nebere, musis jit do banky a odblokovat pro zahranicni platby, mam stejnej problem ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Leden 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2008 tamani rulezz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ryder Odesláno Leden 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2008 tak uz sem si vybral http://cgi.ebay.com/NEW-ERA-BLACK-NY-YANKEES-D-LUX-FLOCKING-HAT-SZ-7-1-2_W0QQitemZ180202667741QQihZ008QQcategoryZ52366QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphotohosting Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Leden 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2008 tak uz sem si vybralhttp://cgi.ebay.com/NEW-ERA-BLACK-NY-YANKEES-D-LUX-FLOCKING-HAT-SZ-7-1-2_W0QQitemZ180202667741QQihZ008QQcategoryZ52366QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphotohosting mám taky 7 1/2 :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S-up Odesláno Leden 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2008 takže pánové 1) víte ze se platí poplatek kdyz chcete posílat z banky(CR) do banky(USA) treba já posílal peníze do Norska a platil sem za to 800 kč 2) a na tom www.ebay.com je to takový na ho*no, tam se draží ale dělá se to tak že ten kdo tam dal tu vec, má vic nicků a prihazuje si na svoji věc a pak to ukonci a závolá vám nebo dá vám nejak vedet ze ten první (ON) to nechce ze to posílá vám (ten druhej) a nátáhne vás nekdy i o dost :) ale jak rikám ten převod z banky do banky neni zadarmo ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.