honzza10 Odesláno Květen 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2016 Zakoupil jsem hru na jednom účtu a na druhém účtu u nich mám zámeček a nejdou. Prosím o radu fakt nevím co s tím děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuDiXs Odesláno Květen 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2016 Zakoupit i na druhem,bb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 honzza10 Odesláno Květen 1, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2016 Dík za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pilulkin Odesláno Květen 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2016 (upraveno) Musíš aktivovat PS4 jako primární konzoli pro účet, na kterém je hra koupena. http://manuals.playstation.net/document/cz/ps4/settings/activation.html Upraveno Květen 1, 2016 uživatelem kjuler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
honzza10
Zakoupil jsem hru na jednom účtu a na druhém účtu u nich mám zámeček a nejdou. Prosím o radu fakt nevím co s tím děkuji.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.