Harasek Odesláno Květen 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2016 Ahoj, nevíte někdo jak na gamestopu získat free kod na legendárního pokemona DARKRAI ???? nebo jinde...díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Květen 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2016 zkus conquest(nintendoshop.cz) jestli budou distribuovat, Mewa i Ptáky měly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Faraday Odesláno Květen 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2016 Jojo, kódy se budou rozdávat stejnou měrou jako Mew či ptačí legendárky. Mělo by se dostat v pohodě na všechny, my jsme rozdávali ty předešlé taky a hodně toho zbylo. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harasek Odesláno Květen 3, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2016 Tak to se těším :D...mám sledovat diskuzi nebo kde to mám sondovat, aby mi to neušlo. Mewa mám, ale ptáka jen jednoho :D...chci víc ptáku ehm...D:D:D::DD:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Faraday Odesláno Květen 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2016 Já sem klidně hodím echo, až odstartujeme rozdávačku, mělo by to být snad na konci měsíce. Jestli chceš ptáky (eeehm), rozdáváme je na webu. :) Tady je link na téma: http://console-forum.net/tema/187105-give-away-kodu-do-3ds-pokemonich-her Jen upozorním, že program dovoluje brát jen jeden kód na IP. Případně popros známé nebo si vyžádej kód přes jiný stroj. Jinak přes Internet se do příštího týdne rozdává Zygarde, tak si ho nezapomeň vyzvednout. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.