Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Co hrajete na X1 s zenou? Nápady sem :)

TatkaSoptik

Recommended Posts

Zdravím všechny X1. Moje žena by si se mnou ráda něco na konzoli zahrála , ale neumí si vybrat. Chybí ji filtr v nákupu her, kde by si mohla zaškrtnout toto:

+ pro dva a více hráčů

+ žádné zbraně

+ žádné násilí

+ hodně zábavy ve dvou

+ žádné moto závody (ani auta ani motorky)

Pořád ji říkám, je z toho filtru by ji nevypadlo nic. Jen tak večerní pohoda s vínem a tulenim na konci.

Co hrajete s ženou vy?

Sent from my Phone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rayman Legends je boží. Dále doporučuju projít LEGO hry. Ano, s tím násilím nebo se zbraněmi to může být diskutabilní, ale v podstatě se tam maximálně kostičky plácají s dalšími kostičkami, fakt vůbec nic závadného. Navíc je to taky hodně o řešení hádanek a prozkoumávání lokací. V kooperaci vážně prima sranda.

Odkaz ke komentáři

Mam kinekt. Hrajeme Rivals. Mame tajy Rabbids, Zoo tycoon a to je tak vse, co jsem pro kinekt nasel. Dance nas nebere :/

///EDIT: Tak jsem objevil hru Octodad. Vypadá to na slušnou zabavu a podporuje coop :) Doufám, že ze mou ženu zaujne.

Sent from my Phone using Tapatalk

Upraveno uživatelem drak3go
Používej tlačítko "EDIT"
Odkaz ke komentáři

• 1 month later...

Life Is Strange se ji urcite bude libit. Ori and Blind Forrest, Inside, Rayman. Pinball FX je taky velmi navykova zalezitost.

A jinak pokud shanis neco na Kinect,tak vrele doporucuju toto. dle mne nejlepsi Kinect hra (ma dokonce kooperativni rezim pro 2):

https://store.xbox.com/cs-CZ/Xbox-One/Bundle/Disney-Fantasia-Music-Evolved-Digital-Bundle/319eca8d-c482-4028-a324-a6290998e652

Upraveno uživatelem drogbazzzz
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu