TatkaSoptik Odesláno Květen 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2016 Zdravím všechny X1. Moje žena by si se mnou ráda něco na konzoli zahrála , ale neumí si vybrat. Chybí ji filtr v nákupu her, kde by si mohla zaškrtnout toto: + pro dva a více hráčů + žádné zbraně + žádné násilí + hodně zábavy ve dvou + žádné moto závody (ani auta ani motorky) Pořád ji říkám, je z toho filtru by ji nevypadlo nic. Jen tak večerní pohoda s vínem a tulenim na konci. Co hrajete s ženou vy? Sent from my Phone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EliteGamerSVK Odesláno Květen 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2016 Že by Minecraft ?? :):idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mejwis Odesláno Květen 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2016 [h=3]Rayman by se mohl líbit[/h] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janhrd Odesláno Květen 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2016 Rayman Legends je boží. Dále doporučuju projít LEGO hry. Ano, s tím násilím nebo se zbraněmi to může být diskutabilní, ale v podstatě se tam maximálně kostičky plácají s dalšími kostičkami, fakt vůbec nic závadného. Navíc je to taky hodně o řešení hádanek a prozkoumávání lokací. V kooperaci vážně prima sranda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Květen 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2016 Mas Kinect? Pokud jo, tak tam muzu doporucit prakticky libovolnou hru v cele s Kinect Sports Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TatkaSoptik Odesláno Květen 8, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2016 (upraveno) Mam kinekt. Hrajeme Rivals. Mame tajy Rabbids, Zoo tycoon a to je tak vse, co jsem pro kinekt nasel. Dance nas nebere :/ ///EDIT: Tak jsem objevil hru Octodad. Vypadá to na slušnou zabavu a podporuje coop :) Doufám, že ze mou ženu zaujne. Sent from my Phone using Tapatalk Upraveno Květen 9, 2016 uživatelem drak3go Používej tlačítko "EDIT" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burkys Odesláno Květen 9, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2016 Osobně tohle jsme vzdali a koupili Wii :-D Pro přítelkyni je to ovládání pohodlnější a taky her je mnohem více. Takže za mě ideální kombinace XOne + Wii :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midz Odesláno Květen 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2016 Zkus cokoliv od Telltale, na to se dá koukat jako na film. Případně Life is Strange nebo Sherlock Holmes pokud má ráda detektivky. Nejsou to sice hry pro dva, ale mají jednoduchý ovládání a je to zábavný pro oba i na koukání :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drogbazzzz Odesláno Červenec 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2016 (upraveno) Life Is Strange se ji urcite bude libit. Ori and Blind Forrest, Inside, Rayman. Pinball FX je taky velmi navykova zalezitost. A jinak pokud shanis neco na Kinect,tak vrele doporucuju toto. dle mne nejlepsi Kinect hra (ma dokonce kooperativni rezim pro 2): https://store.xbox.com/cs-CZ/Xbox-One/Bundle/Disney-Fantasia-Music-Evolved-Digital-Bundle/319eca8d-c482-4028-a324-a6290998e652 Upraveno Červenec 8, 2016 uživatelem drogbazzzz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.