wwwwolf Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 mam 3.52m33-4 a roby mi to obcas...pri zapinani sa nacitava sony...vlnky...XMB menu a potom ma to hned hodi -do umd-nacitava a potom vypne teraz sa mi tak stalo a aj umd som vybral a nejde uz 20 minut zapnut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rtmz Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 pro začátek zkus Settings->System Settings->UMD Auto-Start = Off ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wwwwolf Odesláno Leden 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 ale mne nejde vobec zapnut edit: na jednom fore my napisali toto a neviem ci to moze pomoct a ako to previest: flash na 3.71M33-4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rtmz Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 :) a v recovery si neco menil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wwwwolf Odesláno Leden 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 no ja som menil tie prve dve veci vo VHS menu -vsetko som dal na 333mhz a inac neviem jedine zeby bratranec ked hral nieco nechtiac-moze to byt vazne?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rtmz Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 tak nejlepší by asi bylo vrátit poslední změny a pak teprve pokud to nepůjde řešit něco dál;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wwwwolf Odesláno Leden 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 nejde mo zapnut a ked aj vymenim baterku tak znova nacita umd ale z umd do menu sa neda dostat -cez home ..a nijako nejde tak ide to v baterke problem zrejme nebude ale tie nastavenia v recovery...-MUSIM TAM DACO NASTAVIT ALE CO-aby to nerobilo problemy??? alebo je to bug toho Firmwaru?? Moje nastavenia vo VHS-menu:CPU CLOCK XMB:default CPU CLOCK GAME:default USB DEVICE:memory stick UMD ISO MODE:normal ISO VIDEO MOUNT:none............neviem ci su nastavenia zadane spravne:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Leden 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2008 me to taky obcas dela mam ten samej cfw jako ty.....me pomohlo kdyz sem vyndal UMD ze mechaniky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
wwwwolf
mam 3.52m33-4 a roby mi to obcas...pri zapinani sa nacitava sony...vlnky...XMB menu a potom ma to hned hodi -do umd-nacitava a potom vypne teraz sa mi tak stalo a aj umd som vybral a nejde uz 20 minut zapnut
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts