Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PSP slim brick

PowerAli

Otázka

Cau mam prozbu a dotaz.

Nejdříve bych chtěl poprosit nekritizovat pokud nemužete poradit děkuju.

stalo se mi to že když jsem zkoušel XCMB menu tak jsou tam 3 soubory ktere se kopirujou na Flash0 no a samozdřejmě když jsem to dokopiroval tak jsem měl menu nejaky divny vubec nefungovalo a bylo tam to zakladni ale s rozjetejma mezerama. tak jsem to furt zkoušel a furt to jelo jen s toutou chybou samozdřejmě jsem pohrk, takže jsem tam nakopiroval složku z jineho PSP a to už to nenajelo vubec. :ziped::cry: zalohu NAND nemam dočetl jsem se o ni až potom. tak se chci zeptat jestli mi pujde unbrick a jakou verzi + postup by jste mi doporučili nevím přesně jakou verzi jsem měl vím že 3.71 ale nevim jestli v2 nebo vyžší. díky za jakoukoliv radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

nejdrive napis prosimte co jsi s tim delal.. pises to tak neprehledne..

.. kopiroval jsi neco z flash0, aby jsi to dal na ms0, protoze je to nutne k CXMB, jenze po tom kopirovani z flash0 se nejak podelalo menu a ty jsi do te flash0 nahral slozky z jineho PSP, chapu to dobre?

^^ jaky jsi mel FW? Pokud 3.60 M33 nebo 3.71 M33 - 2 a nizsi, tak je dost velka pravdepodobnost, ze sis rozjel partition a to uz PSPcko muzes vyhodit - hlavne ze se vzdy rika ze pred tim nez na to hrabes, mas mit zalohu NANDu :roll:

pokud jsi mel 3.71 M33 a vyssi, nemusis se bat, pomuze pandora

pokud jsi do flash0 nic nenahraval a nic jsi v ni nepremazaval, tak staci jen vyndat kartu popr. vypnout CXMB plugin..

zkousel jsi uz recovery menu?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu