tokyno Odesláno Květen 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2016 Beta Overwatch je u konce. Jak vás hra bavila? Mě hodně překvapila a beta mě přesvědčila o koupi.:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi.jarda Odesláno Květen 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2016 Hra fajn, ale trošku mi tam chybí vylepsovani se/věcí/talentu. Takže já určitě nekupuju. Před pár měsíci bylo na replay že by to mělo být free. Hotsko bylo taky že začátku v preorderu a taky nic nestojí, tak jsem na to zvědavý u overwatche:) Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gromthar Odesláno Květen 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2016 Už to někdo hrajete ? Mam hry od Blizzu rád, ale tohle mi přijde mimo. Ještě jsem nezkoušel, ale podle videí a článků soudím, že to nebude taková pecka, jak se o tom psalo. Přemýšlím, jestli koupit nebo nechat být, případně jak se to hraje na dualshocku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morlog144 Odesláno Květen 25, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2016 (upraveno) Já hrál betu a bavila mě tak jsem to koupil. Zatím jsem to jen ozkoušel na par minut, vypadá to dobře. Mám hry od Blizzu taky rád a zatím mě žádná nezklamala tak doufám, že tohle nebude jiný :) i když to je uplně něco novýho než byl zvyklej dělat blizz. - Kdyby chtěl někdo zahrát v partě rád dám - morlog144 Upraveno Květen 25, 2016 uživatelem Morlog144 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Květen 26, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2016 Po dvou dnech hraní zatím pecka. Baví mě to stejně jako beta verze. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neemfa Odesláno Červen 13, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2016 Ahoj, hru jsem taky koupil, kdyby jste sháněli někoho do party, tak nick Neemfa. Odesláno z mého SM-A510F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Červen 13, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2016 Pridej se do komunity na PS4 - Overwatch CZ&SK ;-) Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sx2000 Odesláno Červen 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2016 (upraveno) Tak uz mi dorazila taky ale vrta mi v hlavou,jak pouziju origins kod protoze do pska je moc dlouhy. Ucet na battle.net na PC mam ale netusim jak to propojit s PS ///EDIT: Tak ten kod jde skutecne pouzit na battle.net strankach a vzhledem k tomu, ze je to cross play tak se vam ve hre uz ukazou dostupny itemy Upraveno Červen 27, 2016 uživatelem drak3go Používej tlačítko "EDIT" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.