tofi Odesláno Květen 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Květen 29, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2016 Má už někdo dohráno? Já hrál včera asi 3 hodiny a dle mě je to fakt těžká "Quakeovka", hodně se to podoba Halo 5. Že začátku mě ten styl nebavil, protože tyto hry moc nemusím, ale postupem času tomu přicházím víc a víc na chuť .. je tu někdo podobného názoru? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nadzi Odesláno Červen 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2016 Hosi asi som blby a slepy ale presiel som Dooma na Ultra violence no a chcem pokracovat na Nightmare ale ako znova spustim hru? v game slote1 sa neda znova zacat a ked dam slot 2 new game tak sa mi stratili vsetky zbrane a ako keby idem od zaciatku bez upgrade atd... kde alebo ako mozem pokracovat dalej na dalsiu obtiaznost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.