very_hard Odesláno Květen 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2016 Zdravim, malemu sa volakym zazrakom podarilo vymazat volake ikony z plochy WiiU. Neviete mi poradit ako ich vratit ? Najma mi chyba SETUP, ten kluc vydlicovi. Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 seth123 Odesláno Květen 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 14, 2016 se setupem se dá hýbat, nejsou někde vytvořené nové složky a ikony přesunuty tam nebo na poslední stránku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 very_hard Odesláno Květen 16, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2016 Tak nakoniec som sa dostal volakym zázrakom do nastavenia a dal som obdnovu do továrenského nastavenia. Ine mi nepomohlo, lepsie povedane ine riesenie som nevedel najst. PS nebola ziada zlozka kde by to ulozil ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
very_hard
Zdravim, malemu sa volakym zazrakom podarilo vymazat volake ikony z plochy WiiU. Neviete mi poradit ako ich vratit ? Najma mi chyba SETUP, ten kluc vydlicovi.
Dakujem
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.