Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Internet na PSP

honza1468621492

Otázka

Zdravim,koupil jsem si PSP od jednoho nejmenovanyho uzivatele:)vim,ze na tom jde spustit internet,ale newim vubec co k tomu potrebuju,mam doma wifinu takze bych se s tim na to pripojil(jestli to jde...?)ale jak rikam,newim co k tomu potrebuju,muzete mi poradit....diky moc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Zdravim,koupil jsem si PSP od jednoho nejmenovanyho uzivatele:)vim,ze na tom jde spustit internet,ale newim vubec co k tomu potrebuju,mam doma wifinu takze bych se s tim na to pripojil(jestli to jde...?)ale jak rikam,newim co k tomu potrebuju,muzete mi poradit....diky moc
tak za 1. máš psp a wifi doma takže ti stačí dát jen nastavení network název sítě scan... a dál uš je to v pohodě a mimo chodem je to tu někde na foru!!
Odkaz ke komentáři

• 0
tak za 1. máš psp a wifi doma takže ti stačí dát jen nastavení network název sítě scan... a dál uš je to v pohodě a mimo chodem je to tu někde na foru!!

Ale to jen v případě že tam nebude mit MAC Adress Filter,WEP Key,skryté SSID atd. ;).

Jinak návod je např. zde od Dutche

http://www.console-forum.cz/showthread.php?t=241

ale je jich tu více.

Odkaz ke komentáři

• 0

Zdravim,mam vse dobre nastaveny,doma mam jak sem uz rikal wifinu takze bych se na to mel bez problemu pripojit,ale porad mi to pise:a connection error has occurried.The atempt to obtain the IP adress timed out .....Co s tim?Muze to byt slabym signalem?jestli jo tak kolik procent signalu k tomu minimalne potrebuju ???diky za odpovedi...Joooo a nevite jak zjistim kolik zrovna mam procent signalu ???

Odkaz ke komentáři

• 0
Zdravim,mam vse dobre nastaveny,doma mam jak sem uz rikal wifinu takze bych se na to mel bez problemu pripojit,ale porad mi to pise:a connection error has occurried.The atempt to obtain the IP adress timed out .....Co s tim?Muze to byt slabym signalem?jestli jo tak kolik procent signalu k tomu minimalne potrebuju ???diky za odpovedi

pro správný chod doporučuju min. 60%...ale nwm proč ti to nefunguje...možná máš problémy s IP..

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu