Michalcz1468629060 Odesláno Květen 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2016 Zdravím hraji GTA 5 online a chtěl bych se zeptat proč mi nejdou prodávat luxusnější auta v Los Santos Customs ( LSC ), když třeba vezmu Ferrari a chci ho prodat tak přijedu k LSC a vrata se mi ani neotevřou má na to nějak vliv level hráče nebo je to něčím jiným.Dík za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Květen 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2016 Cau chtlidi...em se poptat...gta v na ps3 ma jeden spolecnej server nebo jak to je...prijde mi ze tam hraje malo lidi...diky za objasneni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Květen 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2016 Možná na tvou otázku odpoví následující článek -> https://www.rockstargames.cz/je-konec-gta-online-na-ps3-a-x360-uz-nedostane-dalsi-updaty/ jinak to není žádná sláva ani na PS4. Včera jsem hledal random job asi 10 minut a to bylo kolem 22té hodiny v pátek ... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Květen 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2016 Kóto tak je asi cheba jen u tebe ja kdyz dam quick job tak do pul menote hrajo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papavorel Odesláno Září 2, 2016 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2016 Zdravicko, som tu novy na tomto fore, ide o to ze hravame heisty v podstate pravidelne piatky & soboty od nejake 22hej do cca 2hej rano. Sme dvaja niekedy traja co sa spolu pocujeme, headsety zapnute atd... ak by mal dakto chut sa pridat vyhladajte si ma "roro_blava" alebo moj kamo co spolu pravidelne drtime "durike007_1989" a dajte vediet bo standardne si friendov nepridavam, tak do skoreho.... zabudol som pripomenut ze na PS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.