Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

GTA V online

Michalcz1468629060

Recommended Posts

Zdravím hraji GTA 5 online a chtěl bych se zeptat proč mi nejdou prodávat luxusnější auta v Los Santos Customs ( LSC ), když třeba vezmu Ferrari a chci ho prodat tak přijedu k LSC a vrata se mi ani neotevřou má na to nějak vliv level hráče nebo je to něčím jiným.Dík za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 2 weeks later...

Možná na tvou otázku odpoví následující článek -> https://www.rockstargames.cz/je-konec-gta-online-na-ps3-a-x360-uz-nedostane-dalsi-updaty/ jinak to není žádná sláva ani na PS4. Včera jsem hledal random job asi 10 minut a to bylo kolem 22té hodiny v pátek ... :)

Odkaz ke komentáři

• 3 months later...

Zdravicko, som tu novy na tomto fore, ide o to ze hravame heisty v podstate pravidelne piatky & soboty od nejake 22hej do cca 2hej rano. Sme dvaja niekedy traja co sa spolu pocujeme, headsety zapnute atd... ak by mal dakto chut sa pridat vyhladajte si ma "roro_blava" alebo moj kamo co spolu pravidelne drtime "durike007_1989" a dajte vediet bo standardne si friendov nepridavam, tak do skoreho.... zabudol som pripomenut ze na PS3

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu